Tips voor kinderbehang

31 januari 2019

Is de meisjeskamer toe aan een nieuwe look? Al eens aan behang bedacht? Je hoeft niet meteen de hele kamer te behangen, want een wand of een strook of vlak kunnen de kamer meteen een andere uitstraling geven. Eijffinger behang is geschikt voor het gehele woonhuis, maar voor de kleinste bewoners hebben ze super leuke prints. Ter inspiratie hebben we leuke behangetjes uitgezocht.

Alles voor de meisjeskamer vind je hier >>

kleurrijk behang, eijffinger behang, behang kinderkamer, behang meisjeskamer

Eijffinger behang Junior

Voor de meisjeskamer zijn er tal van soorten behang, in alle kleuren en stijlen. Deze speciale Junior lijn heeft allemaal hippe prints voor kinderkamer. Maar we hebben nog veel meer leuks gespot.

Dit behang is vrolijk en kleurrijk en het vrolijkt de kinderkamer in 1 klap op. Zo maak je een heerlijk plekje voor je dochter, een eigen plekje.

kleurrijk behang, eijffinger behang, beha

Pasteltinten op je kamer

Houd je van subtiele pasteltinten dan kan dit behang zeker een opkikker zijn voor de meisjeskamer. Pasteltinten geven de slaapkamer een rustige, zachte en vaak lieve uitstraling. Heel fijn voor een meisje om lekker in te slapen of te spelen. Zeker als de kinderen nog wat jonger zijn, dan kan zo’n rustige sfeer ideaal zijn. Ze krijgen al genoeg prikkels op een dag.

kleurrijk behang, eijffinger behang, beha

Dieren op de kinderkamer

Prints met dieren op de kinderkamer doet het ook altijd goed. Eijffinger behang heeft bijvoorbeeld deze lieve panda voor op de muur. Deze is er trouwens ook in andere kleuren. Een meisjeskamer hoef tenslotte niet altijd helemaal roze te zijn.

kleurrijk behang, eijffinger behang, beha

Tienerbehang voor een stoerdere look

Tieners zijn natuurlijk een geval apart. Zij hebben al een eigen stijl, smaak en wil. Dit behang is stijlvol, trendy en bevat een quote. En quotes zijn hot. Omdat tieners graag een statement maken, is dit hartstikke leuk voor de tienerkamer.

Ook van Eiffinger: PIP behang >>

kleurrijk behang, eijffinger behang, beha

Behang om naar te blijven kijken

Dit fijne behang lijkt heel simpel en toch blijf je er naar kijken. Mocht je dit op de kinderkamer willen hangen, dan zou ik wel de stiften verstoppen. Voor je het weet denkt dochterlief dat de was aan de waslijn wel wat meer kleur kan gebruiken.

Tips voor een echte prinsessenkamer >>

Spullen die iedere meisjeskamer nodig heeft >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

protest bikini

Zwemkleding trends voor 2022 & de leukste zwemkleding voor meisjes

Ik kan bijna niet wachten totdat het zomer is. Het heerlijke zonnetje die de hele wereld net een beetje leuker...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....