hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs eerste vakantie na scheiding , single mama, scheiden, kinderen niet zien na scheiding, vakantie zonder kinderen

Published on augustus 23rd, 2020 | by Carola

0

Single mama, voor het eerst alleen.Vakantie, maar geen kinderen om je heen…

Helaas hebben de papa van mijn kinderen en ik besloten uit elkaar te gaan. We hebben samen ontzettend veel meegemaakt en ik ben er van overtuigd dat juist zulke gebeurtenissen mensen naar elkaar toe brengen, maar bij anderen juist averechts werken.

Avontuurtjes van een single mama >>

Scheiden

Helaas is dat bij ons het geval. Wij hebben besloten uit elkaar te gaan. Met enorm veel verdriet hebben we alles zo goed mogelijk geregeld, zeker voor de kinderen. Zij mogen niet de dupe worden dat papa en mama niet meer onder één dak kunnen wonen. Wij hopen dat zij een fijne en vrolijke papa en mama zien, nu wij alle twee een eigen woning hebben.

Wat denk jij? Scheiden of blijven? >>

De eerste vakantie na scheiding

Het zoeken naar een woning was niet gemakkelijk. De huizenprijzen zijn torenhoog en huren lukte niet, omdat wij beiden te kort ingeschreven stonden bij de woningbouw. Toch heeft Marcel nu een eigen plekje en woont hij nu elders. Voor onze geplande zomervakantie is hij gaan klussen. Hij sliep nog altijd bij ons in huis. Tot die vakantie. Dit punt is het keerpunt. Hij gaat, direct wanneer de vakantie start, op vakantie met de kinderen. 2 weken. Naar Zeeland. We hebben afgesproken dat ik halverwege de vakantie een dag heen en weer kom om even te knuffelen met de kinderen. Mits zij dit ook willen natuurlijk.

eerste vakantie na scheiding , single mama, scheiden, kinderen niet zien na scheiding, vakantie zonder kinderen

Twee weken alleen

Tijdens de dagen die voor de vertrekdag voorbij kwamen, krijg ik een knoop in mijn maag. Ik ben werkelijk nog nooit zonder mijn kinderen geweest en zij dus niet zonder mama. Nu opeens twee weken. Zonder een weekendje te oefenen. Maar andersom net zo natuurlijk……  Ik weet dat ze daar plezier gaan hebben. We komen al jaren op deze camping en de kinderen hebben daar vriendjes en vriendinnetjes. Ook is er een hele leuke en goed georganiseerde kidsclub.

eerste vakantie na scheiding , single mama, scheiden, kinderen niet zien na scheiding, vakantie zonder kinderen

Single mama

Die twee weken kom ik vooral door met opruimen, inpakken, Marcel zijn spullen overbrengen en gelukkig ook wat Coronaproof (buiten) afspraken met vriendinnen. Die afleiding en gezelligheid was heel erg fijn die deze weken. Ook had ik mijn hond Yuki thuis. Iets wat ik echt heel fijn vond. En elke dag kreeg ik veel foto’s en we deden natuurlijk ook aan beeldbellen.

Dag op visite

En dan komt de dag dat ik op visite zou gaan. De kinderen wilden dit heel graag en ik ook, dus ik ben heen en weer gereden! Ik heb heerlijke knuffels van ze gekregen, gekletst en gelachen. Ik kon er wel weer een week tegenaan…. Maar jemig, dan afscheid nemen en wegrijden bij de camping… Dat is zo moeilijk!! In de auto kwamen de tranen. Dit is toch niet wat je wilt ? ….  Zucht…. Dit had ik echt verkeerd ingeschat voor mezelf.  Maar goed. De tijd die ik er was, was heerlijk.

Ik kijk nu uit naar het moment dat ik met ze mag…, want die komt er ook aan.

Papa en Mama gaan scheiden, hoe pak je dat goed aan? >>

Tags: ,
Comments are closed.

Back to Top ↑