hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle

Published on oktober 23rd, 2017 | by Karen

0

Dansend door de kamer met Deezer Family

Met ons zessen mogen we de komende periode een family account van de populaire muziekstreamdienst Deezer Family testen. Wat komt dit op een goed moment…! De theaterdansles van de dames is weer begonnen en zij doen niets liever dan dansen op de liedjes die ze ook op dansles horen. Onze zoon Brent heeft voor zijn verjaardag een DJ-set gekregen en is druk met het mixen van alle hits van dit moment. En ik ga op kamp met groep 8 en de tieners dansen ‘s avonds graag op zeer diverse hits.

Deezer Family testDeezer Family, Deezer, Deezer muziekstreamen

Na de installatie van de Deezer app hadden we binnen no time ons Deezer family account geactiveerd. Ook het aanmaken van de kinderaccounts ging heel gemakkelijk. Het werkt heel simpel en alle zes hebben we al een flinke favorietenlijst samengesteld. Je kan zoeken op titel, album of artiest. Zo zoeken we allemaal super snel onze liedjes op. Voor de jongste heb ik het ‘kindprofiel’ geactiveerd wat er voor zorgt dat ze snel en gemakkelijk echte kinderliedjes beluisterd en niet bij ‘verkeerde’ liedjes terecht komt.

Favo songs beluisteren met Deezer

Wanneer de meiden uit school komen pakken ze de tablet en dansen door het huis. En hebben ze ieder een eigen dans dan pakken ze de oortjes en dansen ze beiden op hun eigen danshits. Ook vriendinnen zijn dol op Deezer want van de meeste favoriete nummer staan ook de songteksten erbij. Ze kunnen dus echt meezingen! Wanneer we met de auto op pad gaan zorgen ze dat ze hun favoriete nummers hebben gedownload zodat die ook offline zijn te beluisteren. Lange autoritten zijn dus niet meer saai! Al deze extra’s zijn makkelijk te vinden en werken super snel.

De dames dansen op de muziek via de Deezer app, Brent heeft zijn koptelefoon op en mixt alle hits en ik heb een fantastisch kamp gehad met twee super avonden vol hits en andere favoriete liedjes van de kinderen. Deezer is voor ons nu al een groot succes!

Kijk hier voor meer informatie

Wil jij Deezer Family gratis proberen?

Zijn jullie thuis ook allemaal gek op muziek en wil je ook graag een Deezer Family account gratis proberen? Doe mee met onze winactie. Je maakt kans op 3 maand gratis gebruik maken van Deezer Family! Vul onderstaande vragenlijst in en geeft antwoord op de vraag: hoeveel profielen kun je aanmaken binnen één Deezer Family account?

De namen van de winnaars staan dinsdagavond 31 oktober op Boyslabel en Girlslabel. Good Luck!

De winactie is beëindigd.

Deezer Family, Deezer, Deezer muziekstreamen

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meiden schoenen >>

Meer meisjeskleding >>

Hippe meisjes jurken >>

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑