De mooiste Sinterklaas cadeautjes voor een meisje

4 november 2022

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, vlug zullen we opzoek naar cadeautjes moeten gaan. Ja hoor het is weer zo ver. Druk in de weer met de verlanglijstjes van de kinderen om de gewenste cadeaus zo snel mogelijk in huis te halen. Maar je ziet soms door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel te koop is. Heb jij als moeder daar ook last van, kijk dan vooral even verder want wij geven je inspiratie met de mooiste Sinterklaas cadeautjes voor meisjes.

Maileg muisjes en accessoires

Inmiddels is dit denk ik wel de beroemdste muizen familie in speelgoed land. Deze vintage muisjes van het Deense merk Maileg zijn een lust voor het oog en vergroten je fantasie wereld. Perfect om je mooiste poppenhuis mee te vullen want niet er is niet alleen een muizen familie maar je hebt ook de meest bijzondere accessoires om je huis mee te stylen. Een droom voor elk meisje en absoluut een perfect Sinterklaas Cadeau.

Poppen en meer

Meisjes en poppen is als moeder en kind. De spelbeleving draait om het verzorgen van je eigen baby(pop) Er is dan ook een groot assortiment met diverse poppen en accessoires te koop voor je kleine poppenmoeder. Ga in stijl op pad met een prachtige kinderwagen of buggy en leg je babypop heerlijk te slapen in één van de fijnste bedjes. Vergeet je je babypop niet te verschonen en een frisse set kleertjes aan te doen…

Houten keukentje en accessoires

 Dat meisjes in een heel eigen wereld kunnen zijn tijdens het spelen is niet onbekend. Het tafereel vadertje en moedertje word dan ook met regelmaat na gebootst. Vader gaat werken en moeder zorgt voor de kids en kokkerelt er op los om de mondjes van het gezin te vullen. Jouw meisje kan zich helemaal in het wereldje inleven met een mooie houten keuken en de daarbij behorende accessoires.

Ballenbad

Welk kindje vind het niet leuk om in een ballenbak te spelen. Juist! Dat vinden ze allemaal leuk en nog leuker word het wanneer je zo’n gave ballenbak in je eigen kamer hebt staan. Altijd ballenpret wanneer jij er zin in hebt.

Buitenspeelgoed

Ook in de winter zijn er genoeg dagen dat er lekker buiten gespeeld kan worden. Aan de slag in je zandbak, met een loep op zoek naar beestjes in de bossen of een rondje steppen op je snelle step. Er is niets wat je tegen hoeft te houden om naar buiten te gaan.

Diverse ander speelgoed voor een meisje

Wil je graag even kapper, dokter, timmerman of iets anders zijn. Of zet jij je stokpaardje op stal en word je de springkampioen onder de stokpaardspringers. Er is ontzettend veel leuks te koop voor Sinterklaas tussen al het speelgoed bij Little Thingz.. Hieronder nog wat extra inspiratie voor de mooiste Sinterklaas cadeautjes voor een meisje.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes cadeau

Verjaardag in zicht, maar wat is het leukste speelgoed voor meisjes

Onze kinderen leven in een compleet ander tijdperk dan vroeger en de meeste zijn dan ook flink beladen met veel...
nanana suprise backpack bedroom

Je Nanana surprise pop gaat overal mee naar toe..

Mama’s stop met zoeken, dit is hét cadeau voor je dochter. Is ze dol op poppen en schattige zachte accessoires?...
Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Baddertijd voor Baby Born

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor...