Clip oorbellen voor meisjes

25 maart 2018

Als het op oorbellen bij meisjes aan komt, zijn de meningen altijd verdeelt. De ene moeder vindt het geen probleem dat haar dochter al jong gaatjes in haar oren krijgt, de andere moeder stelt het zo lang mogelijk uit. Er valt van beide partijen natuurlijk ook wel wat te zeggen. Ik was al wat ouder toen ik gaatjes kreeg geschoten. Ik weet nog als de dag van gister hoe dat voelde. En dat ik met mijn hoofd omlaag moest hangen want anders zou ik flauw vallen. Gelukkig kwamen we de leukste clip oorbellen tegen bij Meisjessieraden.nl. Probleem opgelost! šŸ˜‰

Op welke leeftijd laat jij oorbellen schieten? >>

Clip oorbellen

Zo kan je meisje toch de leukste clip oorbellen in doen, zonder gepierced te worden. De clipoorbellen blijven goed zitten en je kan ze zelfs afstellen op de juiste ‘maat’. Zodat ze niet te strak maar ook niet te wijd zitten. En als je denkt dat clip oorbellen kleine knopjes zijn, dan heb je het mis! We spotten namelijk ook super leuke hangers, zoals deze grappige donuts.

Meisjessieraden

Ik kan zo lang in de webshop van MEISJESSIERADEN rondspeuren. Elke keer zie ik iets leuks wat de kleine dametjes echt ontzettend leuk zouden vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hippe stekel oorbellen in opvallende kleurtjes? En wees eens eerlijk: het lijken toch gewoon steek oorbelletjes?

Leuke meisjes oorbellen

En voor deĀ meisjes die wel gaatjes in hun orenĀ hebben of krijgen, hebben ze ook een super schattige collectie oorbellen of knopjes! Heel erg handig, want je vindt de perfecte oorbel voor jouw dochter door een bepaalde categorie aan te klikken. Ik denk dat elk meisje wel kan slagen in de categorieĀ Zoetā€¦ Oorbellen hangers met cupcakes, donut oorbellen of een oorknopje met ijsjes. Lekker, lekker! Alle paardenmeisjes en andere dierenliefhebbers kijken in de categorieĀ Dieren. Flamingoā€™s, libelleā€™s, vlindertjes en zĆ©lfs schaapjes spotten wij.

Bekijk nog meer leuke clipoorbellen en meisjes sieraden op

Meisjessieraden.nl

clip oorbellen

Tip: Soms schrikken ze van het zetten van het eerste gaatje..en dan moƩt die tweede nog. Als je kindje wat angstiger is; er zijn ook juweliers die beide oren tegelijk schieten.

LEES OOK:


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

poppyrocks

Magische armbanden van Poppyrocks + winactie

Meisjes zijn dol op sieraden maar hoe zou je het vinden als deze sieraden je meisje ook net dat beetje...
persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Moederdag, geef een persoonlijk sieraad

Zondag 8 mei is het Moederdag, de dag dat je je mama weer even extra in het zonnetje mag zetten....
letter armband, letter armband zelf maken, letter armbandjes, totum armbandjes maken

Zelf letter armbandjes maken

Hopelijk wordt het snel wat lekkerder weer, maar voor nu vullen we de uurtjes binnen nog op met gezellige knutsel...