Cadeaus voor de echt fitgirl!

22 december 2023

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct geassocieerd met meiden die voorzien zijn van een sixpack en enorm ronde billen. Gelukkig zien we wel steeds meer een kentering hierbij, en is ook de term fitgirl aan verandering onderhevig. Fitgirls zijn alle meiden en vrouwen die lekker in hun vel zitten. Of dit nu maatje 46 of 34 is, jong of oud, yogi of marathonloper; iedereen die fysiek én mentaal goed in haar vel zit is een fitgirl. Daarmee kunnen we dus ook wel concluderen dat er veel fitgirls op deze wereld rondlopen, tips voor geschikte cadeaus voor fitgirls zullen dan ook voor velen als muziek in de oren klinken. Welke cadeaus bij de gemiddelde fitgirl in goede aarde vallen? Lees snel verder. 

Selfcare 

Je kan nog zo lief zijn voor een ander, maar alles begint bij zelfliefde. Een cadeau in dit kader is dan ook een perfect idee voor een fitgirl. Een lekkere geurkaars, goede bodylotion of mooi boek zijn hier voorbeelden van. Maar wat is nu het ultieme moment van ontspanning? Het krijgen van een massage! Natuurlijk kun je een eenmalige massage geven, maar je kan ook overwegen eens een massagestoel te kopen. Mocht de prijs net iets te hoog zijn, combineer het dan met meerdere gevers. Maar dit is een cadeau waar eigenlijk iedere fitgirl -of fitgirl in wording- zeer blij van wordt.  

Thuis aan de bak 

Is de fitgirl die jij wil verrassen nog niet helemaal klaar voor een bezoekje aan de sportschool, of zijn de dagen van haar zo drukbezet dat hier bijna geen ruimte voor is? Dan is het aan te raden iets te geven waar zij thuis mee aan de slag kan om toch iets te doen in het kader van een fit lichaam en gezonde conditie. Denk aan het geven van een stepper of ander apparaat voor thuis. Deze zijn perfect om rustig een workout op te doen na een drukke dag werken, en kunnen perfect gecombineerd worden met het kijken van een serie of film. Houd er wel rekening mee dat deze apparaten soms vrij veel plek innemen, daarom is het goed om wel even te overleggen of dit cadeau daadwerkelijk uitkomt. 

Kortom, iedere girl is tegenwoordig wel een fitgirl wanneer zij dat wil. Niet alleen de compleet afgetrainde meiden en vrouwen, maar iedereen die streeft naar lekker in je vel zitten mag zich een fit girl noemen. Iets geven wat hierop aansluit is dan ook een goed idee. Met bovenstaande suggesties maak je iemand waarschijnlijk al ontzettend blij! 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
image

Tips voor het ontdekken van jouw ideale levenspartner

Het achterhalen van jouw ideale levenspartner is een verlangen dat vele vrouwen koesteren. Gelukkig zijn er richtlijnen en strategieën die...