Een bijzonder cadeau voor je beste vriendin op Valentijnsdag

9 februari 2021

Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. De dag waarop je je geheime liefde een mooie brief stuurt, of je je huidige liefde een lief cadeautje geeft. Maar wat nou als je 6 jaar bent en nog geen vriendje hebt? En ook niet stiekem verliefd bent? Dan heb je nog een optie over; je geeft je allerbeste vriendin een bijzonder Valentijnscadeau!

Cadeau voor je beste vriendin

En laat Souza! daar nu perfect op inspelen. Op de website van Souza vind je naast de meest prachtige verkleedjurken, kindermake-up, tasjes en portemonneetjes, namelijk ook hele mooie BFF-kettinkjes. BFF staat voor Best Friends Forever, en dat is natuurlijk een perfect cadeau voor de beste vriendin van je dochter! Wat zal haar beste vriendinnetje blij zijn met dit geschenkje. En niet alleen op Valentijnsdag, maar ook voor verjaardag is dit perfect. De kettingen komen in een mooi cadeaudoosje, helaas was Veerle zo enthousiast dat ze direct het doosje kapotscheurde nog voordat ik de tijd had om het mooi op de foto te zetten. 

 bff cadeau, bff ketting , valentijnscadeau voor je beste vriendin, cadeau voor je beste vriendin, souza sieraden, meisjes sieraden, valentijnscadeau

BFF cadeau

Het leuke is dat je de ketting geweldig af kan stylen met bijpassende sieraden zoals de prachtige oorclips die Veerle draagt. Het is bijna niet te zien dat ze nog geen gaatjes heeft, aan de achterkant zit een metalen clipje die ervoor zorgt dat de oorbelletjes ook goed blijven zitten en zeker niet zomaar uitvallen. De afspraak is dat ze gaatjes mag als ze haar beide zwemdiploma´s heeft, maar door de Coronacrisis heeft ze nog niet af kunnen zwemmen. Nu kan ze toch mooie oorbelletjes in, en het leuke is dat deze weer superleuk te combineren zijn met de mooie diadeem van Souza! De satijnen diadeem heeft prachtige kleine bloemetjes en kraaltjes, en bovenop staan 2 parelmoerkleurige vlinders. 

cadeau voor je beste vriendin, BFF, BFF cadeau, meisjescadeau, cadeau voor meisje, meisjesketting, bff ketting, meisjessieraden

Meisjes sieraden

Heb je wel eens op de website van Souza! gekeken? Ze hebben zoveel leuke items voor meisjes en ook voor jongens. De mooiste prinsessenjurken, prinsessenschoentjes, haarspulletjes, knutselsets, make-upsetjes, en sieraden. Maar ook stoere koningsmantels en piratenpakken. Verzin het maar, Souza heeft het! En de kwaliteit is zo mooi, je voelt echt dat je iets moois in handen hebt, dit is niet zomaar een kledingstuk, nee, met deze items doe je echt jarenlang. 

Voor haar beste vriendin heeft Veerle nu een mooi kettinkje, en die gaat ze zondag geven samen met een mooi setje oorclips erbij. En hebben jullie al iets voor Valentijnsdag gekocht? 

meisjes oorbellen, clip oorbellen, bff cadeau, bff ketting , valentijnscadeau voor je beste vriendin, cadeau voor je beste vriendin, souza sieraden, meisjes sieraden, valentijnscadeau
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes cadeau

Verjaardag in zicht, maar wat is het leukste speelgoed voor meisjes

Onze kinderen leven in een compleet ander tijdperk dan vroeger en de meeste zijn dan ook flink beladen met veel...
nanana suprise backpack bedroom

Je Nanana surprise pop gaat overal mee naar toe..

Mama’s stop met zoeken, dit is hét cadeau voor je dochter. Is ze dol op poppen en schattige zachte accessoires?...
moulin roty

Moulin Roty, prachtig nostalgisch speelgoed

Er was eens een klein Frans dorpje in 1972. Twintig vrienden op zoek naar een gezamelijke woon- en werkplek kochten...