hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on maart 29th, 2013 | by redactie

0

Bricksart

Vandaag opent het Noppenstenen Speelmuseum BRICKSART haar deuren. Een Speelmuseum voor jong en oud. Het Museum heeft opdracht gegeven aan zes kunstenaars om kunstwerken van kunststof noppenbouwstenen, bricks, te maken. De kunstwerken dienen als inspiratiebron om zelf aan de slag te gaan met de bricks. TIP: ook met de Pasen open!

bricksart2

 

 

 

 

 

 

ZELF BOUWEN

Bij BRICKSART heb je altijd genoeg bricks om te bouwen wat je in je hoofd hebt. Duizenden kilo’s, 27 soorten in 12 kleuren. Er is een een groot speelplein voor de kinderen. Creatieve meiden (en jongens) kunnen hier met de bricks spelen en hun eigen kunstwerk maken. Jongeren en volwassenen die gek zijn op bouwen kunnen zich storten op het maken van kunst en design objecten. Dus de hele familie kan lekker aan de slag.

Eigen gemaakt werk kan mee naar huis worden genomen voor € 4,00/100 gram. Zo kun je er nog lang van genieten en het bouwwerk aan iedereen laten zien.

bricksart5bricksart6

Ook de redactie van GIRLSLABEL is erg benieuwd naar de prachtige bouwwerken. Maak een foto, stuur de foto naar info@girlslabel.com en misschien is jouw bouwwerk dan binnenkort op de site te bewonderen.

RESTAURANT DE OUDE REMISE

Na het harde werken moet er natuurlijk geschaft worden. BRICKSART heeft hiervoor de oplossing. BRICKSART werkt samen met restaurant De Oude Remise. Op de kaart staan onder andere gezonde op kinderen afgestemde consumpties in kleine porties

Klik hier voor de openingstijden en het adres van het speelmuseum>>>>>

bricksart4

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑