Wie maak jij blij met een BFF ketting?

22 april 2020

Vriendinnen door dik en dun. Aan wie denk jij dan? Natuurlijk aan jouw BFF. En als jij een echte meisjesmama bent zul je je dochter dit vaak horen zeggen over haar beste vriendin. Of misschien ben jij wel haar BFF 😉 Zo’n bijzondere vriendschap verdient iets speciaals!

Best Friends Forever kettingen

Met je BFF doe je alles. Je vertelt elkaar jullie diepste geheimen, ligt samen dubbel om de flauwste grappen (die dan niemand begrijpt) en jullie steunen elkaar door dik en dun. Zij is een van de belangrijkste personen in je leven.

Wil je haar net vertellen dat jij dat ene leuke rokje gekocht hebt, komt zij waarschijnlijk al binnen lopen met datzelfde rokje aan. Twee zielen één gedachte. Dat zijn echte besties! 

Als symbool voor deze speciale vriendschap is een BFF ketting het perfecte cadeau voor jullie beiden. Forever twinning met jouw beste vriendin!

best friends forever, best friends forever kettingen, bff ketting, myjewellery, vriendin, vriendin, hippe mama's

Speciale vriendschapskettingen

Bij My Jewellery hebben ze de leukste sieraden. Hier shoppen mijn vriendin en ik ook graag. Heb je al die leuke jurkjes hier al wel eens gezien? Wij twinnen geregeld in de hetzelfde outfit. Zo leuk!

Maar ze hebben ook genoeg keus aan super leuke BFF kettingen. Bij de speciale vriendschapskettingen krijg je twee kettinkjes, waarbij eentje voor jezelf is en de andere voor jouw beste vriendin. Het is dus een BFF ketting voor 2 met twee verschillende kettingen die samen de perfecte match vormen.

Kies voor een hartje om aan te geven hoe dierbaar je de andere persoon vindt. Zijn jullie echt een shining duo? Kies dan voor de best friends ketting met sterretjes.

Persoonlijk cadeau

Welke Best Friends Forever kettingen wij het leukst vinden? Dat zijn de losse kettingen met bedeltjes. Hierbij maak je een keuze uit bedels die wat beteken voor haar en voor jou. Hang alle bedels eraan die jij leuk vindt, bijvoorbeeld een bedel met een roosje, een initial charm, een strass bedel of een bedeltje met een quote. Zo geef je deze BFF ketting een heel persoonlijk tintje. Love you Forever!

Niet alleen voor vriendinnen!

Best Friends Forever kettingen hoef je natuurlijk niet alleen met je bestie te delen. Hoe leuk is het om jouw moeder of je dochter te verrassen met een matching ketting? Zo laat je aan de hele wereld zien dat jullie bij elkaar horen! 

 

best friends forever, best friends forever kettingen, bff ketting, myjewellery, vriendin

Bekijk ook deze twinning outfits voor moeder en dochter >>

best friends forever kettingen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-3

Sieraden: De perfecte accessoires om je persoonlijkheid te uiten

Sieraden zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van zelfexpressie en schoonheid voor vrouwen over de hele wereld. Of het nu...
poppyrocks

Magische armbanden van Poppyrocks + winactie

Meisjes zijn dol op sieraden maar hoe zou je het vinden als deze sieraden je meisje ook net dat beetje...
cadeau voor je beste vriendin, BFF, BFF cadeau, meisjescadeau, cadeau voor meisje, meisjesketting, bff ketting, meisjessieraden

Een bijzonder cadeau voor je beste vriendin op Valentijnsdag

bff cadeau, bff ketting , valentijnscadeau voor je beste vriendin, cadeau voor je beste vriendin, souza sieraden, meisjes sieraden, valentijnscadeau