Comfy badkussen

17 maart 2013

“Wat moeten we in hemelsnaam met zo’n groot bad?”

Ik hoor het manlief nog zeggen. We staan in de badkamer van ons toekomstige huis tijdens een bezichtiging. Een badkamer met dubbele wastafel, grote douche, toilet én dus een bad waar je met gemak 4 kinderen in kwijt kan. Het lijkt ons ietwat overdreven; met kinderen zijn we helemaal niet bezig. “Weet je nog, wat we toen van dat absurd grote bad vonden? Kijk dan hoe blij we er nu mee zijn!” hoor je ons de afgelopen 3 jaar bijna elke keer dat onze kindjes in bad zitten tegen elkaar zeggen.

             deltababydrijvendbadmatrasjematelasdebainflottant-640-1

Drijvend badmatras

Lag haar grote broer, kauwend op een bad-eendje, als baby heel wat uurtjes weg te dobberen op het Easy bath matrasje van Delta baby, Madee brengt in bad heel wat tijd door met het Comfy bath kussen van Delta baby. Het badkussen zuigt zich vol met water en wordt daardoor behoorlijk zwaar. Baby’s die nog niet kunnen zitten kunnen er op liggen, kunnen ze eenmaal zitten dan sluit je het kussen om de middel dmv een drukknoop. Ideaal, want zo heb je als papa of mama je handen vrij om lekker in te zepen en haren te wassen.

badkussen, babyverzorging, baby in bad, badmatrasje baby, badverzorging, babyuitzet,

Meegroeiend badkussen

Als ze in bad zit met het Comfy bath kussen heeft Madee weinig last van haar broer die zich school-, rug- en vlinderslag eigen maakt en achter elkaar van zijn “imaginary” glijbaan gaat. Madee heeft niets meer van de tsunami’s die hierdoor veroorzaakt worden. Ze voelt zich blijkbaar veilig, zittend in haar Comfy kussen, ze blijft perfect op haar plek.

 lodger wrapper, baby wrapper, omslagdoek, lodger

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Geboortekaartjes meisjes, geboortekaartjes maken, geboortekaartjes drukken, geboortekaartje meisje, geboortekaartje ontwerpen, geboortekaartje foto

5 tips voor geboortekaartjes meisjes

En dan ben je zwanger. Wat een heerlijke, spannende tijd. En wat komt er dan veel op je af.  Je...
snoozebaby_knuffel_konijn

Allemaal labels

Wat heb ik een hoop plezier van de verkleedkit van Snoozebaby. Ik heb de verschonings-matjes die meestal “standaard” in een...