hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding zelf kinder t-shirt ontwerpen

Published on maart 29th, 2018 | by Karen

0

Ontwerp je eigen shirt!

Of je dochter nou een vrolijke enthousiaste meid, een ingetogen lief meisje of een stoere chick is. De kleding die ze draagt zegt alles over haar als persoon. Hoe gaaf is het dan dat jij als mama een t-shirt aan geeft, die precies bij haar persoonlijkheid past? Want je kan net zo goed zelf kinder t-shirt ontwerpen. Bijvoorbeeld met het idool van je kind of een tekst die echt bij haar past! Lees er hier meer over.

Zelf kinder t-shirt ontwerpen

zelf kinder t-shirt ontwerpen

Een t-shirt bedrukken met je eigen ontwerp zorgt voor een goede indruk of zelfs voor een fashion statement! Veel meisjes vinden het leuk om hun pop idool op een shirt te hebben. Door een shirt zelf te ontwerpen, heb jij in de hand hoe druk het shirt wordt.

Geeft je dochter een kinderfeestje met een thema? Geef alle kindjes die op het feestje komen een zelf ontworpen t-shirt. Dat is pas een uniek cadeautje en het feestje is helemaal in stijl. Wat zal dat leuk staan op de foto’s! Maar wat dacht je er van om via een shirtje aan te kondigen dat je dochtertje grote zus wordt? Voor haar super leuk om te geven als cadeau, maar ook leuk om het aan te kondigen naar familie en vrienden!

Vaak worden t-shirts bedrukt met een soort sticker. Hierdoor vervaagt je ontwerpt snel. Maar niet bij Drukland.be, want bij hen wordt je ontwerp rechtstreeks op de t-shirts bedrukt. Op deze manier hecht het ontwerp sterk aan het materiaal. Alle t-shirts zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus het gaat ook nog een tijd mee.

Je kan kiezen voor een vrolijk kleurtje of juist zwart of wit. En zelfs de te bedrukken plek op het shirt kan je kiezen. Alleen op de voorkant, op de mouwen, het borstzakje of de achterkant. Of gecombineerd of allemaal? Wat ik je zeg: van top tot teen zelf kinder t-shirt ontwerpen is de bomb!

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑