Review; Winterse sferen met kleding van Vinrose

30 september 2023

De koude dagen zijn in volle gang en de winterkleding hangt daarom inmiddels vooraan in de kast. Nu hangt daar een prachtig jurkje te pronken wat Jez heeft gekregen van Vinrose. Haar favoriete exemplaar want hij past zo mooi bij haar cowboy laarzen. Mijn stoere rauwdouwer kan zo af en toe toch ook een meisje meisje zijn. Kijk je mee naar haar fantastische zelf uitgekozen outfit..

De keuze is reuze

Al scrollend door de collectie komen we veel te veel mooie dingen tegen. Dat maakt het niet makkelijk om een keuze te maken. Na een paar keer goed kijken heeft Jez haar keuze gemaakt. Het word een jurkje voor bij haar nieuwe laarzen. Ik vind het een goede keuze.

Prachtige details

Dit blousejurkje is voorzien van knoopjes op de borstpartij. Ook heeft het mooie ruffeltjes op de schouders en rond de nek. De mouwtjes sluiten aan door een boordje en ook in de taille is een soort boordje gemaakt waardoor de jurk een mooie zwierige onderkant krijgt. De print is in mooie roze tinten en geeft de jurk net dat beetje extra.

Meer in deze stijl

Met deze leuke print heeft Vinrose een deel van de collectie neergezet. Zwart, roze en het printje zie je allemaal met elkaar gemixt en matcht. Wat ons betreft de leukste van deze collectie.

Andere looks van Vinrose…

Ook zie je in de collectie van Vinrose de trendy kleuren groen, blauw en zwart terug. Ook deze zijn tot super leuke items gemaakt en dat maakt deze collectie veelzijdig.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
1200x800

Carnaval meiden outfit shop inspo!

Onder in het land gaan ze binnenkort weer een paar dagen verkleed de hort op want het is weer bijna...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...