Zeemeermin zwemmen net als Ariel, een meisjesdroom

15 november 2018

Ze zeggen dat je alles keer mee ‘moet’ maken in je leven. Vandaar dat misschien het zeemeermin zwemmen zo ontzettend populair is. Monofun heeft ons een zeemeermin staart en monovin toegestuurd, dus hop naar het zwembad. Regelmatig zie ik zeemeerminnen in ‘ons’ zwembad, dus dat het populair is wist ik al wel.

zeemeermin zwemmen, zeemeermin staart, zeemeerminstaart, monovin

Bekijk de video

Zeemeermin zwemmen voor beginners

Hoewel het mij erg benauwend lijkt zitten, had Robyn totaal geen moeite met de beperkte bewegingsvrijheid. Al bleek het nog wel lastig om je benen recht en gespannen te houden en alleen met je voeten de golvende beweging te maken. Tegenwoordig zijn er veel workshops en cursussen om het zeemeermin zwemmen onder de knie te krijgen. Dus misschien kan het ook wel bij jou in de buurt.

De zeemeerminstaart went snel

Al snel duikt Robyn in het water alsof ze het vaker gedaan heeft. Ook een koprol, hoekduik of onder water door een hoepel gaan prima. Bij ons in het zwembad zijn de lessen voor kinderen met een B diploma en dat lijkt mij ook wel fair. Het is namelijk best pittig om hele banen te zwemmen, dus enige ervaring is wel gewenst.In de kerstvakantie is er een workshop van een hele dag en Robyn kan niet wachten tot het zo ver is. Ze heeft de smaak te pakken. Er zijn ook hele cursussen met diploma’s, maar dat gaat mij nu nog even te ver. Robyn is nog bezig voor haar C diploma, dus dat is nu wel even voldoende.

Wat heb je nodig?

  • Een monovin. Dit het harde gedeelte, waar de voeten in gaan.
  • De mooie zeemeerminstaart, deze gaat over de monovin
  • Een duikbril. Om rode ogen te voorkomen is dit wel een aanrader, aangezien een echte zeemeermin grotendeels onder water is.

zeemeermin zwemmen, zeemeermin staart, zeemeerminstaart, monovin

zeemeermin zwemmen, zeemeermin staart, zeemeerminstaart, monovin

Wil jij je als een zeemeermin voelen?

Abonneer je op ons Youtube kanaal. En bekijk hoe leuk het zeemeermin zwemmen is. Doe vast inspiratie op en hou de site goed in de gaten. Bekijk ook dit leuke zeemeermin kostuum >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...