De Zeeman outfit challenge

16 februari 2019

Iedereen kent Zeeman wel, volgens mij. En waarschijnlijk heeft ook bijna iedereen er wel eens iets gekocht. Het assortiment is breed en zeker voor de kleintjes zijn er van allerlei handige dingen te vinden. Alles is er voor een zacht prijsje te koop. Dat Zeeman sportkleding voor dames verkoopt wist ik niet. Dus als fanatiek sportster ging ik een kijkje nemen. Ik ging graag de Zeeman outfit challenge aan. En ik daag jou ook uit! Kun jij voor 20,- een gave outfit shoppen bij Zeeman? Dan geef ik jou 20,- om t ons te showen.

Blogs met alles voor mama’s: Mam’s favourites >>

Zeeman sportkleding voor dames

zeeman sportkleding, zeeman dames sporttop, zeeman dames sportbroek, zeeman sportbroek, zeeman sporttop

De Zeeman sportkleding collectie bestaat uit broeken, vesten, shirts en singlets. Ik ging natuurlijk voor de hippe dierenprint. Deze is namelijk in mijn favo petrol kleur, dus beter kon niet. De broek is glad en dun en heeft een zilveren rand aan de zijkant. Lekker stoer en sportief. De top kost 5,- en de broek kost 7,- dus voor 12,- heb je een sportoutfit!

Hippe petrol outfit van Zeeman

zeeman outfit challenge, zeeman vest, zeeman shirt dames, zeeman dames vest, zeeman hippe kleding, zeeman moderne kleding, zeeman outfit

Petrol is een van mijn favoriete kleuren op dit moment. Okergeel zie ik trouwens ook graag. Dus mijn oog viel al snel op dit vest. De glanzende streep aan de zijkant geeft het vest net even wat extra’s en met dit witte shirt eronder heb je een frisse, casual look. Deze outfit staat super op jeans en sneakers. Het vest kost 15,- en het shirt 5,- dus voor 20,- heb je een hippe look. Naast Zeeman sportkleding zijn er dus ook hele leuke dames items te vinden.

WINACTIE: Zeeman outfit challenge

Als moeder is het heel moeilijk om enkel en alleen iets voor jezelf te kopen, weet ik inmiddels. Ik zie altijd wel iets leuks voor de kids. Maar deze winactie is dus alleen voor moeders die iets voor zichzelf gaan kopen. Je kunt 20,- shoptegoed van Zeeman winnen en ik ben benieuwd naar wat voor outfit jij daar mee scoort. Wat voor leuke combi kun jij met 20,- maken? Ik heb je 2 voorbeelden gegeven van sets die bij mij passen. Nu ben ik benieuwd naar jouw smaak en creativiteit! Het hoeft geen Zeeman sportkleding te zijn. Kies wat jij mooi vindt! Dus als jij wint, mag je jouw favo outfit kopen en ons laten zien wat jouw Outfit of the day geworden is.

De winnaar heeft de prijs inmiddels ontvangen.

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...