B.ACTIVE summer sportswear by B.nosy

9 februari 2024

Ook dit jaar lanceert B.nosy weer een te gekke sportkleding collectie. B.Active summer sportswear is weer helemaal in een fris jasje gestoken. Nieuwe ontwerpen, toffe kleuren en vooral veel comfort. Perfect voor de meiden om deze zomer in te sporten of te chillen. Kijk mee naar deze vrolijke sportswear collectie.

Shop hier de nieuwe B.Active summer collectie

Hippe prints in de summer sportswear collectie

Deze keer hebben de kleuren Aqua, roze, donker blauwe en wit de boventoon. Daarnaast word erin de summer sportswear collectie gebruik gemaakt van het welkbekende panterprint, grafische prints en een paisley print. De shirts zijn voorzien van een statement tekst.

Vrolijke kleuren staan bekend bij B.nosy

Bij B.nosy staan comfort en flexibiliteit voorop wanneer je naar de B.Active summer sportswear collectie kijkt. Stoffen die super stretchy zijn en daardoor perfect om het lichaam aansluiten, maar ook zie je katoen wat weer goed lucht doorlatend is. Fijn voor wanneer je zweet tijdens het bewegen.

Sportieve zwemkleding

Naast de sportieve kleding is er ook een badkleding lijn voor de actieve zwemster. Stevige bikini’s die goed op hun plek blijven zitten wanneer je in het water springt of duikt. Daarnaast zijn ze allemaal reversibel en kun je ze dus op diverse manieren dragen. Laat je gevoel beslissen voor welke look jij die dag gaat. Door de prachtige kleurgebruiken en toffe prints zijn de bikini’s niet alleen voor sportief gebruik maar ook perfect om te dragen naar een dagje strand. Er is ook een mooi badpak verkrijgbaar.

Deze romantische bikini is toch wel onze favoriet.

Reversibel bikini met panterprint en paisleyprint

Reversibel bikini met grafische- en panterprint. Laat je gevoel de vrije loop, mix en match er op los!

Badpak met panterprint

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sportkleding voor meisjes

B.sporty! De nieuwe active collectie van B.nosy

Oh My God! B.nosy zet weer even een te gekke B.sporty collectie neer. Net wanneer je denkt dat het niet...
touzani retour jeans

Een stoer chill-pak voor de meiden van Touzani

Dat een joggingpak tegenwoordig echt niet alleen voor jongens cool is, is wel duidelijk. Ook meiden mogen gezien worden in...
sporty girls b.active

B.active sportswear!

Jaaaaah B.nosy lanceert weer een super toffe sporty lifestyle collectie voor de meiden. Comfort staat daarbij op nr 1. Een...