Een late wintersport vakantie

18 april 2013

Kleine frisse mode

Er zullen maar weinig mensen zijn die op dit moment nog aan de wintersport denken. Toch zijn er een aantal liefhebbers die het liefst in de lente en zomer gaan skiën met het gezin. Er zijn in Europa een aantal plekken die zo hoog liggen, dat er het hele jaar sneeuw ligt. De pistes zijn dan een stuk rustiger waardoor je de kids beter kunt leren skiën. Een late wintersport vakantie  heeft zo zijn voordelen, zoals het kopen van wintersportkleding in de uitverkoop!

Sportieve wintermode

Een goede wintersportjas gaat langer dan een seizoen mee. De jassen zijn vaak wat prijzig, maar in de uitverkoop kun je vaak een goede slag slaan. Ook nu is het weer de tijd van de kortingen en kun jij mooi nog een paar goede winterspullen voor de kids kopen. Op de piste zijn felle kleuren helemaal hip. Knal roze en knal blauw, het mag allemaal. Color blocking is een echte trend. De kleine dames zijn helemaal in de mode wanneer ze bijvoorbeeld een knal roze jas met een oranje broek dragen.

Dieren mutsen

Bond is al jaren uit de mode en zeker echte. Toch zijn dieren mutsen een echte trend bij kinderen. Dit zijn gebreide of fleece mutsen die vaak een dierenhoofd voorstellen. Dieren mutsen zijn extra leuk als er ook een sjaal aan vast zit. Zo zijn de mutsen dubbel zo praktisch, want ze houden zowel het hoofd als de nek van de kids warm.

Stoere laarzen

Als je deze zomer op wintersport vakantie gaat in Oostenrijk, dan kun je nu goed een paar winterlaarzen in de uitverkoop scoren. Voor kids gelden eigenlijk dezelfde trends als voor volwassenen. Meisjeslaarzen zijn vaak versierd en hebben vrolijke kleurtjes. Toch zijn deze laarzen ook stoer. Doordat snowboots altijd wat grover zijn omdat ze de voeten warm moeten houden, hebben de laarzen vaak een stoere look.

wintersport met kinderen, wintersport vakantie met kinderen, girlslabel reizen

Bekijk deze leuke wintersport kinderkleding voor meisjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

wintersport kleding meisje

Wintersport? Trendy de berg af in deze kleding.

De kou is al even in ons land maar de sneeuw is hier nog ver te zoeken. Gelukkig zijn er...
bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...