Win 2 kaartjes voor LINDA.festival. Wie wil erbij zijn?

16 september 2018

Of je nou toe bent aan een moeder-dochterdagje of juist lekker zonder kinderen de deur uit wil dan is LINDA.festival een heerlijk dagje weg. In samenwerking met wehkamp geven wij 2 gratis entreekaarten weg. Je mag zelf kiezen welke dag je wil gaan en wie je mee neemt.

LINDA. bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt tijdens dit festival gevierd. Zoals ieder jaar is LINDA.festival een heerlijk, relaxed festival waar je je even in een andere wereld waant, dus wil jij erbij zijn? Vul onderaan dan het winformulier in.

Wat is er te doen op het LINDA.festival?

Wie van lekker eten en drinken houdt kan hier helemaal los. Er is veel keus en alles is verspreid over het gehele terrein, zodat je overal zeker een kijkje gaat nemen. Je kunt naar optredens kijken en er kan flink geshopt worden, maar dat is nog niet alles. Het programma biedt diverse workshops en activiteiten, maar let op, voor sommige dingen moet je extra betalen. Welke activiteiten dit zijn kun je op de website LINDA.festival zien. Je kunt je entreeticket aanvullen met extra tickets voor bepaalde workshops, zodat je verzekerd bent van een plekje en een tijd. Gelukkig is er ook genoeg te zien en te doen, zonder dat je je ervoor moet aanmelden, dus je kunt het ook lekker op zijn beloop laten. Misschien wil je ergens wel extra lang blijven hangen of juist zo min mogelijk doen en even geen agenda en klok erbij pakken.

En de kans is groot dat je er veel BN’ers tegen het lijf loopt. Wie worden er dit jaar verwacht? Bijvoorbeeld Olcay Gulsen Jan Versteegh, Fred van Leer, Patricia Paay en natuurlijk Linda de Mol zelf. De meesten hebben wel tijd voor een praatje of een foto, dus hou je telefoon in de buurt.

LINDA.festival shopper is een echte aanrader

Koop een LINDA. shopper en je zult geen spijt hebben. Je komt genoeg hebbedingen tegen als je de kraampjes afstruint. Wehkamp heeft een pop-up shop. Je kunt alles op het festival passen en zien. Op de website van wehkamp vind je een speciale pagina waar je al deze speciaal geselecteerde artikelen kunt shoppen. De bestelling wordt netjes thuisbezorgd en je hoeft dus niet de hele dag met die spullen rond te zeulen. En voor wie de shopper nog niet kent, deze is bekend vanwege de pakkende, grappige tekst erop. Ook na het festival heb je er veel plezier van.

Je kunt nu alvast kijken welke items er in de pop-up shop te koop zijn. En de speciale festivalaanbiedingen zijn ook niet verkeerd. Dus mijn tip: haal die grote, linnen shopper bij binnenkomst meteen op.

wehkamp, linda.festival, moeder dochter, groene jas, groene jurk, panterprint, kekke schoenen

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten met wie je wil gaan. Volgende week donderdag 20 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Jacqueline de Waal. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm de kaartjes ontvangt. Laat je ons weten hoe het was?e

Bekijk moeder dochter kleding

Alvast shopping inspiratie opdoen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...