Win een te gekke kledingset van Moodstreet!

6 oktober 2023

Ja je leest het goed, wij geven in samenwerking met Moodstreet een complete kledingset weg inclusief een winterjas! Is dat nou leuk of is dat nou leuk? Moodstreet maakt al vanaf 2005 de meest waanzinnige collectie voor jongens en meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. En nu mogen wij dus een te gekke kledingset weggeven. Lees snel verder voor de winactie!

Deze winter zien we een warm kleurenpallet in de collectie van Moodstreet. Zo zien we veel verschillende kleuren bruin terug maar ook donker blauw en groen zijn een veelvoorkomende kleur in deze wintercollectie. Af en toe een uitspringer zoals het gave roze gilet! Wat opvalt is het mooie gebruik van metallics, leuke opdrukken en printjes als panter en streep. Ook zien we verfijnde details als kanten kraagjes en ruffeltjes.

Duurzame kledingcollecties.

Moodstreet wil met hun collecties bijdragen aan een milieuvriendelijkere wereld en proberen daarom in hun kleding zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. In de jassen en andere kledingstukken gebruiken ze daarom ook zoveel mogelijk gerecycled polyester. Zo dragen ze bij om de hoeveelheden afval te verminderen.

Nieuwsgierig naar de te gekke kledingset die je kunt winnen?

Wij snappen dat je nu op het randje van je stoel zit en wilt weten welke set je dan precies kunt winnen. Wij geven in samenwerking met Moodstreet een schattig blouseje met bloemetjesprint, een roze grof gebreide spencer en de denim straigt leg weg. Maar dat is nog niet alles, want ook de gouden puffer jas zit er bij. Deze musthave wil je gewoon hebben!

Wat moet je doen om de kledingset van Moodstreet te kunnen winnen?

Als eerste vul je het formulier hieronder in en je volgt op instagram alle stappen. Je maakt alleen kans wanneer je alle stappen hebt doorlopen en je je gegevens juist invult!. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. TOY TOY TOY!

*** WINNAAR BEKEND!* De winnaar van deze geweldige set is Ramona Dingen. Veel plezier van je gewonnen set.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...