hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen waytoplay

Published on juli 26th, 2017 | by Karen

0

Gespot voor echte stoere meiden

Wie denkt dat meisjes alleen van roze, Barbie’s, poppenhuizen en knutselen houden, komt mooi bedrogen uit. Een tijdje geleden vroegen we namelijk onze lieve volgers op onze Facebook pagina welke meisjes graag met auto’s spelen. Of met ander typisch jongensspeelgoed. Nou, dat hebben we geweten hoor! Binnen de kortste keren kregen we leuke foto’s van stoere meiden op een motor of met een Spiderman pak aan. Gaaf!

Maar wat we vooral als antwoord kregen: mijn dochter speelt met Cars auto’s, treinen, graafmachines, garage, Nerf óf LEGO. Nu hebben we voor deze ‘tomboys’ wat tofs gespot hoor: een flexibele autobaan van Waytoplay!

Waytoplay

Met het onverwoestbare speelgoed van Waytoplay speel je op iedere ondergrond en niets staat je hierbij in de weg. Binnen, buiten, hobbels of bobbels op de grond? Het maakt niet uit, deze flexibele wegen leg je met gemak neer, want ze zijn gemaakt van rubber en buigzaam. Met Waytoplay kunnen de stoerste meiden overal met autootjes spelen.

De rubber baandelen zijn flexibel en op elk oppervlak te gebruiken. Het rubber is zo stevig dat het een leven lang meegaat, zelfs als het wekelijks in de afwasmachine gaat. De autobaan is ook nog eens leerzaam: kinderen leren spelenderwijs de verkeersregels.

Combineren

WaytoPlay is niet alleen te gebruiken als autobaan, maar doet ook perfect dienst als start-en landingsbaan van een vliegveld. Het is daarnaast eindeloos te combineren met ander speelgoed, zoals een treinbaan, LEGO en Playmobil, zelfgebouwde huizen en blokken. Dit zorgt voor nieuwe inspiratie in het echte spelen, waar jullie stoere meiden hun fantasie weer de vrije loop kunnen laten.

De diverse WaytoPlay sets en losse baandelen zijn te koop bij:

WaytoPlay

 

Fotocredits: Waytoplay Facebook

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑