hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen het leukste speelgoed, speelgoed van het jaar 2020, mama josie, speelgoed kangaroe

Published on oktober 2nd, 2020 | by redactie

0

Wat is het aller-aller-leukste speelgoed?

Wat is het leukste speelgoed? De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed voor het jaar 2020. Naast dit handige overzicht van populair speelgoed van dit moment kun je ook al dit leuke speelgoed ook nog eens winnen. En dat is natuurlijk super fijn met de komende feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis in het vooruitzicht.  Lees verder!

Spelen is belangrijk voor kinderen en volwassenen

Het is belangrijk om te spelen en dat geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor 12 plussers én ook voor volwassenen! Samen Spelen zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers adviseert om iedere dag minimaal 30 minuten te spelen!

wat is het leukste speelgoed, speelgoed voor meisjes, mama josie, speelgoed kangeroe, kangeroe knuffel, leukste speelgoed

Mama Josie met haar kangeroe baby’s is favoriet op dit moment!

Wat is het leukste speelgoed?

Dat dit speelgoed het leukste speelgoed van dit moment is mag duidelijk zijn, maar welk speelgoed is nou goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

WINACTIE *gesloten*

Ook bij ons kun je het leukste speelgoed van 2020 winnen! Wat moet je hiervoor doen? Breng jouw stem uit op de site van Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Hier kijk je welk speelgoed jij leuk vindt (samen met je kind) en stem je (hiermee maak je ook nog eens kans om dit speelgoed te winnen!). Daarna keer je terug naar deze pagina en laat je ook hier weten op welk speelgoed jij gestemd hebt. Wij maken binnenkort hier op Girlslabel de winnaar bekend van zijn/haar gekozen favoriete speelgoed. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Anita Bravenboer met dochtertje Tess (7 jaar). Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen Mama Josie van Fur Real. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie zsm deze mooie prijs thuisgestuurd krijgen. Veel plezier ermee!

Niet gewonnen? Je kunt nog stemmen op de site van Speelgoed van het Jaar verkiezing! Stem op jouw favoriete genomineerde speelgoed en maak kans om dit genomineerde speelgoed daadwerkelijk te winnen.

Het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2020

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 0 tot en met 3 jaar

Ontdekken is spelen voor baby’s en kleine kinderen. Een baby verkent de wereld om zich heen door kijken en voelen en luisteren. Hierbij trekken vooral felle kleuren en geluiden trekken zijn/haar aandacht. Lees meer over het genomineerde speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar op Babylabel.

 1. Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf
 2. SmartMax My First Sounds & Senses

Speelgoed van het Jaar 2020 – leeftijd 4 & 5 jaar

Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid.

De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

1. Jumbo – Ik Leer Symmetrie

2. SmartGames – Jaak en de Bonenstaak

3. Megableu – Louis Liaan

4. Spin Master – PAW Patrol Ultimate Police Cruiser

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 6 & 7 jaar

Competitief kunnen kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar zijn en zeker ook jongens. Elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in.

leukste speelgoed Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders, maakt niet uit.

1. HASBRO – FurReal – Mama Josie de Kangoeroe

2. LEGO Avonturen met Mario starter set

3. Megableu – Bank Attack

4. SmartGames – Froggit

Speelgoed van het Jaar 2020 – leeftijd 8 & 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatief, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

 1. Cartamundi – Color Addict
 2. LEGO – DOTS BFF armbandenset
 3. 999 Games – LAMA
   

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 10 & 11 jaar

Spelletjes spelen, nog ingewikkelder constructie bouwwerken maken en techniek is leuk en interessant voor deze leeftijd. Moeilijker spellen spelen kinderen van deze leeftijd ook graag.

 1. JUMBO – Overbooked
 2. 999 Games – De Zoektocht naar El Dorado
 3. SmartGames – Cube Duel

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 12 t/m 17 jaar

Spelen houdt al lang niet meer op als je de basisschool verlaat. Dat komt ongetwijfeld omdat het aanbod steeds meer gericht wordt op 12 plussers. Het leukste speelgoed in de leeftijd 12 t/m 17 jaar is:

1. Jolly Dutch – Herrlof

2. 999 Games – Stay Cool

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 18 plus

Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen leuk is zeker de laatste maanden! Naast bouwpakketten, constructiespeelgoed en allerlei soorten puzzels zijn er interessante en leuke spellen. Spellen rond een thema waar je een tijd lang mee bezig bent of spellen die kennis testen.

 1. 999 Games – The Crew
 2. Tucker’s Fun Factory – Black Stories Uni Edition
   

WINNAARS van het jaar 2019 zijn:

De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2019 zijn geworden:

0 t/m 3 jaar        : ZoomiZooz Klim Verken Boomhuis (VTech)
4 en 5 jaar           : Smart Farmer (Smart)
6 en 7 jaar           : Lynx (Identity Games)
8 en 9 jaar           : De Newbury Spookschool (Lego)
10 en 11 jaar       : De Kwakzalvers van Kakelenburg (999 Games)
12 t/m 17 jaar     : Rolit (Goliath)
18 plus                 : Escape Room The Game: 2 Players  (Identity Games)

Welk speelgoed wordt winnaar van Speelgoed van het Jaar 2020

Tot en met 1 november kan iedereen hier stemmen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑