Wat is het aller-aller-leukste speelgoed?

25 oktober 2021

Wat is het leukste speelgoed? De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed voor het jaar 2021. Naast dit handige overzicht van populair speelgoed van dit moment kun je ook al dit leuke speelgoed ook nog eens winnen. En dat is natuurlijk super fijn met de komende feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis in het vooruitzicht.  Lees verder!

Wat is het leukste speelgoed?

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind en wat is het leukste speelgoed van dit moment? Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De verkiezing Speelgoed van het Jaar is al bijna 50 jaar een begrip en een goede raadgever bij het kopen van speelgoed of spellen, al dan niet om cadeau te geven. Dit jaar is de verkiezing vernieuwd met vijf nieuwe categorieën zoals spellen, duurzaam en puzzels, en is er naast de publieksprijs een vakjury prijs aan de verkiezing toegevoegd.

lego friends magische kermisachtbaan, lego friends, leukste speelgoed, speelgoed 2021-2022

Het nieuwste LEGO Friends Magische Kermisachtbaan is hier favoriet!

Welk speelgoed vind jij het leukst?

Door jouw stem uit te brengen, bepaal jij mede wie de winnaar van het Speelgoed van het jaar 2021 wordt én maak je zelf kans op genomineerd speelgoed of spellen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

De afgelopen periode heeft een deskundige vakjury 92 stuks speelgoed en 53 spellen en puzzels uitgebreid getest. Hieruit zijn drie winnaars in 12 categorieën verkozen. Deze winnaars mogen met trots het keurmerk Speelgoed van het Jaar dragen, waardoor consumenten in één oogopslag kwalitatief goed, veilig en originele spellen en speelgoed kunnen herkennen uit het enorme aanbod. Vanaf vandaag tot en met 25 oktober kan het publiek stemmen op deze winnaars. Ze bepalen wie de publieksprijs verdient en daarmee maken ze zelf kans op mooie prijzenpakketten. Op 2 november vindt het Nationale Speelgoed Gala plaats waar de winnaars van de publieksprijzen bekend worden gemaakt.

Het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2021

Alle inzendingen zijn door de vakkundige jury, bestaande uit deskundigen in de speelgoed en spellenbranche, beoordeeld op originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met een leeftijdsklasse en duurzaamheid. Per categorie zijn drie winnaars uitgeroepen:

Categorie – leeftijd 0 tot en met 3 jaar

Ontdekken is spelen voor baby’s en kleine kinderen. Een baby verkent de wereld om zich heen door kijken en voelen en luisteren. Hierbij trekken vooral felle kleuren en geluiden trekken zijn/haar aandacht. Lees meer over het genomineerde speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar op Babylabel.

Speelgoed van het jaar, babyspeelgoed, speelgoed 0-3 jaar

SmartMax My First Acrobats #WINNAAR 2021

Speel Stopdans met Dansende Bing

Peppa’s Wereld van hout

Categorie – leeftijd 4 & 5 jaar

Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid. De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

Speelgoed van het jaar 2021, speelgoed, speelgoed 4-5 jaar

Play-Doh – Prachtige Taarten Oven (Hasbro) #WINNAAR 2021

Flextreme Discovery set (Smoby)

Washimals huisdieren set (Crayola)

Categorie – leeftijd 6 & 7 jaar

Competitief kunnen kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar zijn en zeker ook jongens. Elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in. Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders, maakt niet uit.

Speelgoed van het jaar 2021, speelgoed, speelgoed 6-7 jaar

Geomag Super Color Recycled 78 dlg (Selecta) #WINNAAR 2021

Kidi DJ Mix (Vtech)

Battle Cubes (Boti)

Categorie – leeftijd 8 & 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatief, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen

Speelgoed van het jaar 2021, speelgoed, speelgoed 8-9 jaar

Reaxion Xtreme Race (Goliath)

BraceletLacing Factory (TM Essentials)

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan (LEGO)#WINNAAR 2021

Categorie – leeftijd 10 & 11 jaar

Spelletjes spelen, nog ingewikkelder constructie bouwwerken maken en techniek is leuk en interessant voor deze leeftijd. Moeilijker spellen spelen kinderen van deze leeftijd ook graag.

Speelgoed van het jaar 2021, speelgoed, speelgoed 10-11 jaar

Pixicade (Boti) #WINNAAR 2021

MicroMacro: Crime City (White Goblin Games)

My City (999Games)

Categorie – leeftijd 12 t/m 17 jaar

Spelen houdt al lang niet meer op als je de basisschool verlaat. Dat komt ongetwijfeld omdat het aanbod steeds meer gericht wordt op 12 plussers.

Speelgoed van het jaar verkiezing 2021, speelgoed 12-17 jaar

The Next Beat by Tiësto (Eldohm)

Paleo (999Games) #WINNAAR 2021

Throw Throw Burrito (Asmodee)

Categorie – duurzaam speelgoed

duurzaam speelgoed

Marble Racetrax 40 sheets (Brandunit)

Peppa’s Wereld van hout (Boti)

Geomag Super Color Recycled 78 dlg (Selecta) #WINNAAR 2021

Categorie – kinderspellen

kinderspellen, kinderspellen 2021

Oma’s woeste waslijn (Megableu)

Apple Twist (Smart Games)

Keer op Keer Kids (999Games) #WINNAAR 2021

Categorie – puzzels

kinderpuzzels, puzzels 2021

WasGij Original 38 Kaasalarm (Jumbo)

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos 1000 (Jumbo) #WINNAAR 2021

Escape Room The Game: Puzzle Adventures (Identity Games)

Categorie – familie spellen

familiespel, familie spelletjes, leuke familie spellen, gezins spel

Escape Your House (Identity Games) #WINNAAR 2021

MicroMacro: Crime City (White Goblin Games)

Throw Throw Burrito (Asmodee)

SPEELGOED WINACTIE (3x kans)

Ook bij ons kun je het leukste speelgoed van 2021 winnen! Wat moet je hiervoor doen? Breng jouw stem uit op de site van Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Hier kijk je welk speelgoed jij leuk vindt (samen met je kind) en stem je (hiermee maak je ook nog eens kans om dit speelgoed te winnen!). Daarna keer je terug naar deze pagina en laat je ook hier weten op welk speelgoed jij gestemd hebt. Wij maken binnenkort hier op Girlslabel de winnaar bekend van zijn/haar gekozen favoriete speelgoed. Good Luck!

Onder alle inzenders verloten wij 3x Play-Doh Prachtige Taarten Oven. Binnenkort maken wij hier op Girlslabel de namen van de winnaars bekend. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Erica Panjer, Vanessa Draelants en Pauline Witte. Jullie winnen ieder een Play-Doh Prachtige Taarten Oven kleiset. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jullie deze speelset zsm thuisgestuurd krijgen. Veel bakplezier 🙂

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...