hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen smartwatch, wanderwatch, kinderhorloge

Published on maart 9th, 2018 | by redactie

0

Veilig buitenspelen met Wanderwatch

Je bent het vast wel met ons eens als we zeggen dat kinderen tegenwoordig minder buiten spelen dan wat wij vroeger deden (goh, wat klink ik nu oud…). Onze meiden geven de voorkeur aan tv, iPad of ander interactief speelgoed. En dat terwijl buitenspelen kinderen slimmer, gezonder en gelukkiger maakt. We hebben iets gaafs gespot dat jouw kinderen van dat interactieve speelgoed wegleidt!

Kinder smartwatch

De Wanderwatch is ‘s werelds eerste kids smartwatch dat buitenspelen weer leuk en interactief maakt. Kinderen weer buiten laten spelen met nóg een scherm? Jazeker! Want de Wanderwatch boordevol features voor kids. Denk aan een camera, chat en natuurlijk veel spelletjes die je juist buiten kan spelen. Zo zit er bijvoorbeeld een magische steen, de een verstopt de steen en de ander gaat hem zoeken met behulp van de Wanderwatch.

wanderwatch, kinderhorloge, Kinder smartwatch

Wanderwatch is een 100% veilige kinder smartwatch en stelt het kind centraal 

wanderwatch, kinderhorloge

Wanderwatch wil ouders helpen bij het loslaten van hun kinderen. Je download een ‘ouder app’ op je eigen smartphone, zodat jij te allen tijde kan checken waar je dochter zich bevindt én je kan met haar chatten. Op de kinder smartwatch zit ook een alarm knop zodat ze in geval van nood jou direct kan seinen. Door het instellen van de school mode verandert de Wanderwatch in een horloge, dus er is geen afleiding op school. En aan de veiligheid van de data is veel aandacht besteed. Alle verbindingen zijn beveiligd en de communicatie kan niet worden afgeluisterd.

Het mooie van de Wanderwatch is, dat het is opgericht door twee ouders die hun eigen kinderen en alle andere kinderen dezelfde mooie herinneringen aan buitenspelen wilden geven die zij hebben aan hun eigen kindertijd. “We wilden een stand-alone smartwatch ontwikkelen waar je geen smartphone voor nodig hebt, die 100% veilig is en die zo cool, zo gaaf en zo intuïtief is dat elk kind (5+) die wil hebben.”

Je koopt de kinder smartwatch nu bij:

Wanderwatch.nl

wanderwatch, kinderhorloge

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑