Vijf redenen waarom iedere vrouw een horloge nodig heeft

3 december 2021

In dit digitale tijdperk zou je haast denken dat een horloge onnodig is. Je hebt je telefoon altijd bij je en je kunt de tijd altijd wel ergens vinden als je geen horloge om hebt. Maar een horloge is meer dan ooit een accessoire en doet heel veel voor je uitstraling. Alleen daarom is die zeker niet onnodig in onze ogen. In dit artikel geven we je nog meer redenen waarom je als vrouw een horloge nodig hebt.

Een horloge heeft emotionele waarde

Zeker als het om een merk horloge gaat, kan die van grote sentimentele waarde zijn. Je koopt of krijgt zo’n horloge niet zomaar. Een mooi merkhorloge wordt vaak gekocht voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een nieuwe baan of het halen van een diploma. Allemaal mijlpalen in iemands leven en een horloge is een mooi gebaar om die mijlpalen te vieren. Vaak worden merkhorloges ook doorgegeven op de volgende generatie. Dus als jij een mooi horloge van je opa of oma erft, heeft dat direct ook veel emotionele waarde.

Met een horloge om, ben je socialer

Je staat er niet zo vaak bij stil misschien, maar bedenk je eens hoe vaak je op je telefoon de tijd checkt. En dan vaak ook nog even social media checkt. Zeker als je een afspraak hebt en met iemand in gesprek bent, is dit niet heel gezellig. Met een horloge om je pols, kun je je telefoon wegleggen en ongestoord kletsen!

Een horloge matcht goed met andere accessoires

Een no-brainer, maar wel een goede reden. Een horloge is tegelijk een heel mooi pols sieraad. En je combineert toch vaak bepaalde sieraden graag met elkaar. Wanneer je een mooi horloge hebt die goed matcht met je sieraden geeft dat je outfit meteen een upgrade. Maar naast sieraden kun je je horloge ook heel goed matchen met accessoires zoals je handtas, een zonnebril of zelfs met je schoenen, portemonnee, riem en nagellak.

Een horloge geeft je een volwassen uitstraling

Naast een fijne upgrade in je outfit, geeft een horloge je ook een professioneel voorkomen. Wanneer je een belangrijk gesprek hebt, doe dan zeker je horloge om. Je komt volwassener en serieuzer over en je bent sociaal omdat je je telefoon niet hoeft te gebruiken om de tijd te checken. En je volledig kunt focussen op het gesprek.

Een horloge is functioneel

De tijd in de gaten houden met een horloge om gaat uiteraard een stuk makkelijker. Door voor een smartwatch te kiezen bij horloge.nl, wordt je klokje ineens een stuk functioneler. Je kunt bijvoorbeeld de Garmin smartwatch gebruiken tijdens het sporten, om een podcast mee te luisteren en om meldingen van je telefoon op te ontvangen.

Redenen genoeg om wat vaker je horloge te dragen en je outfit een boost te geven of er eentje cadeau te doen en een dierbare er blij mee te maken.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
persoonlijke sieraden ketting armband oorbellen finaste dames trendy

Moederdag, geef een persoonlijk sieraad

Zondag 8 mei is het Moederdag, de dag dat je je mama weer even extra in het zonnetje mag zetten....
Koffie abonnement van Nespresso

Gun jezelf ook dat heerlijke koffiemomentje iedere dag!

Ik kan echt genieten van mijn dagelijkse kopjes koffie. Dat is echt een momentje voor mezelf en hier geniet ik...