Ad SquareAd Square


Meisjeskamer

Published on april 21st, 2016 | by redactie

0

Sfeerlicht!

Vind jij het ook zo lastig om goede verlichting te creëren in de kamer? De juiste verlichting in een speel- of slaapkamer is ontzettend belangrijk. Het bepaald mede de uitstraling en sfeer, maar dient ook zeker heel veilig te zijn.

Bepaal in de kamer wat de functie is van de verlichting die je wil gaan gebruiken. In een babykamer heb je met name zacht sfeerlicht nodig, zodat je bij het verschonen of verzorgen van je baby niet direct groot licht aan hoeft te zetten. Voor een ouder kind is het juist prettig om een leeslampje te hebben op een nachtkastje of een wandlampje boven het bed. Om daarnaast een slaapkamer knus en sfeervol te maken kies je voor een figuurlamp. Ook een nachtlampje voor de donkere nachten zijn natuurlijk fijn! De keuze aan leuke decoratieve lampen voor in de kinderkamer is enorm! Er is voor elke stijl meidenkamer een leuke lamp te vinden. Welke kies jij?

meisjeskamer-verlichting-girlslabel♣♣————-        —————-

♥ Wolk nachtlampje, super schattig  ♥ Eyecatcher in de kinderkamer is deze roze hanglamp van Kidsdepot  ♥ Sfeervolle Baby Bunny lamp voor de baby of kinderkamer  ♥ Fuchsia roze metalen hanglamp, super stoer met een roze twist  ♥ Grote paddestoel lamp, mint met witte stippen  ♥ Helemaal hip is deze old look metalen hanglamp  ♥ Mintkleurige Goodnight light piña colada ananas nachtlamp  ♥ Lieve schattige lammetjes sfeerlamp, die moet je gewoon hebben  ♥ Lief peer nachtlampje roze gekleurd met een schattig gezicht erop

ster

kids_depot_metalen_opbergbak_atmos_2_1

Stoere metalen hanglamp old blue 

ster Lapin me lampjes, figuurlamp kinderkamer, lamp meisjeskamer, kinderkamerverlichting, , verlichting kinderkamer

Lapin & Me figuurlampen

ster

Ferm Living behang, Ferm living wandlamp wolkje, wolk lamp, wolk wandlamp, verlichting kinderkamer

Behang, kussen en wandlamp wolkje van Ferm Living
ster

Lamp-ster-kinderkamer-verlichting-girlslabel

Shine like a Star met deze stoere ster lampen

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑