Let’s ride on a Unicorn!

1 april 2018

Emma is een echt knuffel meisje. Ze heeft heel veel knuffels en speelt er graag mee. De eenhoorn is tegenwoordig favoriet. De zachte kleurtjes en de fantasiewereld van de eenhoorns, ze vindt het helemaal geweldig. Hoe leuk was het dan ook dat we een unicorn kostuum van Souza! mochten testen. En als verrassing zat er ook nog een aantal leuke eenhoorn accessoires bij.

Unicorn kostuum

Ik had Emma al verteld dat er een verrassing onderweg was. Ze was heel nieuwsgierig. Toen ze hoorde dat het een eenhoorn was, kon ze niet meer wachten totdat die bezorgd werd. In een grote doos kwam het unicorn kostuum aan. Uiteraard wilde ze dit zelf uitpakken. Eerst dacht ze dat het een knuffel was. Hij was zo groot! Het is een hele mooie eenhoorn van een heerlijk zacht stofje. Uiteraard roze met zilveren accenten en een gouden hoorn. Aan alle details is gedacht. Zo heeft de eenhoorn ook zachte manen en een zachte staart. Toen zag ze dat je hem ook aan kan doen en wilde ze hem direct aan!

unicorn kostuum, ride on unicorn

Is jouw dochter ook zo gek van unicorns? Bekijk dan onze tips voor een unicorn slaapkamer >>

Ride on unicorn kostuum

De ‘ride on’ eenhoorn trek je makkelijk over je kleren aan. Aan de zijkant zit klittenband zodat je er makkelijk in kan stappen. Maar dat is niet per se nodig. Je kunt er ook zo instappen en de bandjes om doen. De bandjes zijn verstelbaar zodat de eenhoorn lekker zit en goed past. De teugels kunnen vast of los en aan de vleugels zit een lusje waar je je vinger in kunt doen, zodat je echt kunt vliegen! Emma huppelde door de kamer en met de vleugels kon ze zelfs vliegen. Daar ging ze door de kamer en later ook de tuin. Ze was helemaal gelukkig!

Uiteraard moesten ook de accessoires in en om. Met eenhoorn haarknipjes en een mooie ketting met armbandje was haar outfit helemaal af. Ze straalde. De eenhoorn heeft ook een naam gekregen: Bliksem. Emma heeft de hele ochtend ermee gespeeld, gaf haar eten en zette haar in de stal. Bliksem is haar beste vriendje, deed mee aan spelletjes en zelfs aan tafel hield ze hem aan. Heerlijk, wat een fantasie ze heeft en hoe ze in dat fantasiespel op kan gaan.

Bedankt Souza! Bekijk en shop meer verkleedkleding voor meisjes in de Souza webshop.

unicorn kostuum, ride on unicorn

 

meisjesspeelgoed

suouza haaraccesssiores

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

carnavalskleding meisje kostuum

Hoe ga jij verkleed met carnaval? Meisjes inspo..

Het zit er weer aan te komen hoor… De CARNAVAL!! De echte carnavalsvierders zijn er al maanden druk mee bezig....
unicorn schoolset, unicorn rugzak, unicorn rugtas, unicorn broodtrommel, unicorn drinkbeker

Unicorn schoolsetje voor de eerste dag naar de basisschool

Laatst schreef ik een blog over mijn jongste dochter die binnenkort naar de basisschool mag en dat we ons samen...
kinder make up, make up voor kinderen

Kleine diva’s oplet: deze make-up is speciaal voor kinderen

Wat nou als je 6 jaar bent en dol bent op make-up en hippe tasjes? Een echte kleine Diva. Maar...