Maak uitnodigingen kinderfeestjes speciaal

1 maart 2018

Een kinderfeestje organiseren is misschien het leukste (ook wel meest stressvolle) wat er is voor ouders. Betrek de kinderen erbij en bedenk samen een leuke activiteit voor het feest. De voorpret kan al vroeg beginnen want het maken van de uitnodigingen is natuurlijk het leukst om zelf te doen. Ga samen met jouw dochter aan de slag en maak zelf de meest originele uitnodigingen.

Uitnodiging kinderfeestjes

De enveloppen van de uitnodigingen zijn leuk om mee te beginnen. Dit is het eerste van de ontvangers zullen zien en daardoor al een goede sfeermaker. Je kunt een envelop zelf vouwen, betekenen en personaliseren. Maar voor elke feestganger een unieke envelop. Ook zijn er online mogelijkheden waar jouw dochter haar creativiteit helemaal kan benutten. Online kun je mooie enveloppen zelf ontwerpen. Ze kan dan mooie afbeeldingen laten bedrukken op de envelop en persoonlijke teksten.

Presentje bij de uitnodigingskaartjes

Om de uitnodiging voor het grote feest van jouw kleine meid compleet te maken, is het leuk om alvast een kleinigheidje dat bij het thema past toe te voegen. Kies een leuk stickervel dat bij het thema past om samen met de uitnodiging te versturen. Houdt jouw dochter bijvoorbeeld een prinsessenfeest? Doe er dan een leuk stickervel met prinsessen bij. Zo kan iedereen alvast in de feeststemming komen. Wist je dat je ook zelf stickers kunt maken? Je kunt bijvoorbeeld een blanco stickervel als printpapier kopen. Vervolgens kun je zelf afbeeldingen of foto’s hierop laten afdrukken.

Kinderfeestje organiseren

Een kinderfeestje organiseren is een leuke taak. Een echt meidenfeest hoort tot in de nopjes geregeld te zijn en dit kun je samen met jouw dochter doen. Zorg dat zelfs de details op orde zijn en maak samen passende enveloppen en stickervellen voor de uitnodiging van het grote feest.

Bekijk meer kinderfeestjes ideeën >>

Top 5 meidenfeestjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

picknick kinderfeest meisje

Kinderfeest; een avontuurlijke picknick

Het is wat met die kinderfeestjes tegenwoordig. De een viert het nog uitbundiger dan de ander. Hoe vier je het? Met...
P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...
feestkleding meisjes, Party time girls

PARTY TIME GIRLS

HO HO HO! De meest gezellige tijd van het jaar is aangebroken, de winter! De geur van verse dennenbomen, gezellige...