hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs drukte tijdens laatste weken voor de vakantie

Published on juli 20th, 2017 | by redactie

0

Uitgerust op vakantie?!

Ieder jaar neem ik me weer voor om niet in de ‘trechter’ terecht te komen vlak voor de vakantie. Helaas mislukt dit plan ieder jaar weer. De laatste weken voor de vakantie staan vol met afspraken, al dan niet verplicht.

In het noorden van het land zijn wij dit jaar als laatste aan de beurt om vakantie te vieren. En hoewel scholen dat natuurlijk al een jaar van te voren weten, plannen ook zij de laatste weken helemaal vol.

Mikki gaat nog op schoolreisje naar een pretpark in de laatste week. Niet heel erg handig gepland omdat inmiddels het midden en het zuiden van het land dan al vakantie hebben en het waarschijnlijk erg druk zal zijn.

Ze kreeg ook nog een uitnodiging voor een leuk kinderfeestje van een klasgenootje.  Toen die uitnodiging door de bus viel, werden we zelf weer met de neus op de feiten gedrukt. Mikki had zelf ook nog geen kinderfeestje had gegeven, want dat kwam steeds niet uit met de planning ;-). Agenda’s bij elkaar want manlief moest nog op oefening voor zijn werk en hij wilde wel graag bij het feestje zijn, buiten het feit dat we twee auto’s nodig hadden. Mijn idee was een kleinschalig pretpark/speeltuin hier in de buurt en gokken op mooi weer.

Het was gelukkig prachtig weer en een hele leuke middag, dus daar kon ook weer het vinkje achter worden gezet. Volgend jaar organiseren we het gelijk rond haar verjaardag eind mei. En dan echt, want ook dat voornemen verwatert ieder jaar…

To do

In de komende weken staat de fysiotherapeut nog een aantal keer voor Mikki op de planning. Ze groeit snel en door het vele sporten heeft ze haar hak/hiel overbelast (zie ook de filmpjes op Facebook en Instagram!). Een vakantie zou dus een mooie ‘rustperiode’ betekenen, want de laatste turntrainingen en balletlessen wil ze niet opgeven.

De tandarts wil ook nog graag een ‘kijkje’ in haar mond nemen. Ach ja, dan is dat ook maar gedaan voor de vakantie.

Ook grote broer Thiemo heeft de laatste weken iedere dag een toets in zijn agenda staan, want ja, een aantal vakken moet nog hoofdstukken/lessen afsluiten om de beoogde doelen voor dit jaar te halen. Ondertussen gaat zijn folderwijk ook door en om hem te ontlasten loop ik een deel van de wijk zodat hij kan leren. Dat is mijn eigen voorstel en dat komt dus ook in mijn planning terecht.

Hoewel ik steeds aan het afvinken ben, wordt het lijstje nog niet echt korter…

We gaan gelijk de eerste week op vakantie en ook daarvoor moet ik nog diverse zaken regelen. Onnodig om te zeggen dat we straks geheel ‘uitgerust’ in de auto zitten om de lange reis naar Italië te maken, want alles is afgevinkt 😉

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑