hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer

Published on oktober 29th, 2013 | by redactie

0

Ohoe, Ohoe

Iedereen kent ze wel: uilen. Deze vogels zijn nachtdieren die heel goed kunnen zien en horen, waardoor het goede jagers zijn. Al jaren inspireert de uil verhalenvertellers en is onderwerp van bijgeloof en symboliek. Zo wordt de uil gezien als symbool van wijsheid. Zou dat de reden zijn dat uilen (nog steeds) zo populair zijn als onderwerp bij het ontwerpen van muurstickers, tassen, kleding en sierraden bijvoorbeeld?

Uilen worden veel gebruikt als onderdeel van muurstickers voor kinderen. Ze zitten dan meestal op een tak of in een boom. Er zijn de prachtigste muursticker bomen verkrijgbaar met uiltjes er in. Persoonlijke favoriet is de mooie Happy variant!

uilen kinderkamer, uilen op kleding, uilen tassen

Ook in de mode worden de ontwerpers regelmatig geïnspireerd door dit wijze dier. Er is veel leuke kleding te krijgen voor kinderen met uiltjes in de hoofdrol. Zoals een leuk uilen t-shirt van het merk Lipfish. Ook als je op zoek bent naar een uilen ketting dan is er volop keuze.

Tasjes met uilen in de hoofdrol vinden ook nog steeds gretig aftrek. Is jouw dochter ook een fan van uiltjes? Kijk dan eens hier voor een mooie schooltas. Er zijn diverse uilentassen verkrijgbaar, van bijvoorbeeld Skip Hop, Kidzroom of Stephen Joseph.

uilen kinderkamer, uilentassenUilen kinderkamer

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑