hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on mei 29th, 2017 | by Karen

0

Fidget Spinners voor meisjes

Op dit moment zijn Fidget Hand Spinners een ontzettende hype. Alle kinderen op het schoolplein lopen er mee rond. Met een beetje oefening kun je er de leukste trucjes mee doen. Op YouTube zijn vele filmpjes te zien waar je inspiratie op kunt doen. De fidget spinner bestaat al heel lang en is eigenlijk bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld autisme of ADHD, maar iedereen kan er mee spelen. Het zou concentratie verhogend werken. De spinner is een draaischijf met kogellagers met uitsteeksels. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ronddraaien op je vinger of je voorhoofd. Voor een superleuk effect gebruik je meerdere spinners tegelijk.

Goed doel

Deze coole Fidget Spinners zijn ook verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl in verschillende speciale uitvoeringen. Het mooie is dat je dan tevens een goed doel steunt. Van elke verkochte spinner doneert de leverancier namelijk 1 euro aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Koop daarom deze Spinners nog vandaag en steun meteen een goed doel. Ga meteen naar de webshop van Hippebeestjes om jouw favoriete spinner te kopen. Wees er snel bij, want ze gaan hard!

Hippebeestjes.nl is een webshop met leuke spullen voor kids. Je vindt er bijvoorbeeld de leukste meisjestassen, muurstickers en knuffels! Neem snel een kijkje op de website.

Meer meisjes speelgoed vind je hier >>>

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑