Twinning met mijn mini-me

7 maart 2023

Je bent natuurlijk harstikke gek op je kleine meid maar andersom telt dat natuurlijk ook! Je dametje kijkt in alle opzichten tegen je op, zo ook op het gebied van fashion.. Hoe leuk is het als je samen kunt twinnen met kleding of schoenen, precies dat dacht ik, dat is te gek!!! Wij zagen deze te leuke mommy & me spullen en moesten dit natuurlijk met jullie delen.. Klaar voor twinning met mijn mini-me??

Deze leuke twinning zomerjurkjes zijn helemaal hip

Dezelfde stijl, lekker twinning met mijn mini-me..

Jij en je mini-me in dezelfde stijl hoe cute! Wij krijgen geen genoeg van die leuke kleding om als moeder en dochter te combineren. Deze te gekke collectie moeten we jullie dan ook zeker laten zien..

Ammehoela Twinning = Winning

* * *

Twinning stappers

Combineer je outfit bijvoorbeeld met een paar sneakers voor een sportieve touch of voor de warmere dagen met sandalen voor je meisje en voor jezelf.

Check deze te gekke sneakers voor mama en mini

Jij en je mini-me

Je outfit matchen met die van je kleine meid, hoe leuk is dat! Met deze items kun jij je look helemaal afstemmen op die van je dochter. De mooiste jurken, rokjes en T-shirts voor jou en je mini-me. Samen helemaal on-trend! Creëer een een stijlvolle, trendy en girly look voor jullie beide.

Binnenkort komt deze prachtige twinning collectie van Jacky Luxury online…

Ook twinnen met je broertje of zoontje

Wat is er leuker dan rondlopen in een twinning outfit samen met je dochtertje of zoontje? Bij Prénatal vind je matchende outfits voor moeder en dochter én voor moeder en zoon! In de twinning collectie vind je daarnaast de leukste items met hetzelfde printje voor broertjes en zusjes. Twinning is winning!

Frisse groene tintjes met bloemetjes printjes


Zin in de zomer met deze twinning jurkjes

Bij We Fashion hebben ze deze te leuke zomerjurkjes voor moeder en dochter. Zie jij je al lopen met je mini-me flanerend door de winkelstraten in deze prachtige verschijning.


Littl&Me

Little & Me is een kledinglijn voor jou en je mini-me. Een merk dat gelooft dat je van jezelf houden de grootste revolutie is. een collectie voor vrouwen en hun dochter om schoonheid door te geven. Een modieuze lijn met onverwachte ontwerpen en vrouwelijke details. Je kunt je looxs matchen zoals je wilt, creëer je eigen stijl. BY LOOXS REVOLUTION (binnenkort verkrijgbaar)Beachbabes, mommy and me…

Twinning doe je natuurlijk overal in style dus ook aan het zwembad of op het strand. Deze toffe twinning zwemkleding is van By Veer en vinden wij echt te gek!

Deze twinning zwemkleding met papa is ook zo gaaf


H&M heeft ook leuke twinning kleertjes


Slapen doe je samen in stijl met deze toffe sleepwear collectie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IVY & OAK MINI, mini me, girlslabel, twinning, twinning girls, minime fashion, minimemode, IVY & OAK, Broderie anglaise, fashiontrend, zomer 2020

Nieuw IVY&OAK MINI; matching mama- en mini-looks

Ben jij ook zo’n moeder die graag loopt te pronken met haar mooie dochter en gek is op twinning fashion? Dan is...
twinning sneakers, mini me sneakers, twinning mode, twinning moeder en dochter, twinning fashion, girlslabel

Twinning sneakers voor moeder en dochter

Voor Girlslabel mocht ik een review schrijven over sneakers van Shoesme. Niet alleen voor Sylvie maar ook voor mezelf want...
leukste moederdag cadeautjes, moederdag cadeautjes, zelfgemaakte moederdag cadeautjes, moederdagcadeau

Op Moederdag gaan we mama extra verwennen dit jaar!

Moederdag komt eraan. En helemaal in deze tijd moeten we extra lief zijn voor elkaar. Wat doe jij om je...