hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen Tweetbeats, tweet beats

Published on december 8th, 2018 | by redactie

0

Tweet Beats, maak je eigen muziek

Iedereen kan muzikaal zijn met de Tweet Beats! Deze bijzondere vogeltjes hebben elk hun eigen stijl en geluid en toveren iedereen om tot een ware maestro. Plaats de Tweet Beats op één van de takken in de boom en ze beginnen meteen met muziek maken. Er zijn 20 verschillende Tweet Beats die met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze symfonie. Tweet Beats is een spel van Identity Games.

Tweetbeats, tweet beatsWelk vogeltje past bij jou?

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is en dit gaat zeker op voor de kleurrijke Tweet Beats. Iedere Tweet Beat heeft niet alleen een eigen geluid, maar ook zijn eigen looks. Van chille beach-dude Strandbal Bobbie tot girlpower multitalent Jenny, je kunt makkelijk je eigen popgroep samenstellen. Plaats de Tweet Beat op een van de takken in de boom en het vogeltje maakt meteen muziek. Elke vogel heeft zijn eigen geluid voor elk podium (tak): melodie, bas, zang of drum. Hierdoor kun je eindeloos veel nummers maken!

 

 

Iedereen is muzikaal met de gloednieuwe Tweet Beats

Tweet Beats zijn geschikt voor alle kinderen, of ze nu muzikaal aan- gelegd zijn, ervaring hebben met muziek maken of helemaal niet.
De Tweet Beats maken de geluiden, kinderen hoeven alleen maar een combinatie te maken die zij het mooiste vinden. Dankzij de Tweet Beats leren kinderen muziek maken en worden ze uitgedaagd om met de vogels een gloednieuw nummer vormen. En dankzij de 20 verschillende Tweet Beats is urenlang speelplezier gegarandeerd.

Tweet Beats

De basisset bevat een boom en vier Tweet Beats: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. Daarnaast zullen er meer Tweet Beats los verkrijgbaar zijn. Dit jaar nog kun je je Tweet Beats collectie uit- breiden met C.H.I.P., Diva, Pingy en Beaty. Door deze met elkaar én met de originele vogeltjes te combineren voeg je binnen no-time weer een nieuwe hit toe aan je Tweet Beats repertoire. Creëer je eigen stijl, ontdek hoe je muziek maakt en combineer eindeloos met de muzikale Tweet Beats!

WIN Tweet Beats

Wil jij thuis wat meer leven in de brouwerij brengen? Vul onderstaand formulier in en doe mee met de winactie!

De winnaar heeft de set inmiddels ontvangen.

Nog meer gave winacties >>

Creatief met het leukste knutselspeelgoed >>

 

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑