hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest

Published on oktober 28th, 2017 | by Colinda

0

Traktatieklets!

Binnenkort is er weer eentje jarig en meestal een maand van te voren, begin ik te denken wat ik de jarige zal laten trakteren. Toch beslis ik iedere keer pas  op het allerlaatste moment wat het zal gaan worden. Maar dit keer weet ik het al ruim van te voren! Traktatieklets! gaat het worden met een stokje mets iets lekkers eraan.  De traktatie labels prik ik heel eenvoudig door de prikker. Klaar om te trakteren!

Ook leuk: Traktaties voor een meisje van 6 jaar >>

                  traktatielabels, traktatie tips, traktatieklets

Wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert. Dat is een mooie traditie, en voor kinderen een bijzonder moment. De uitdaging is om (ieder jaar weer) iets leuks te verzinnen. Traktatieklets! is supereenvoudig, snel en origineel: 0% stress en 100% plezier. Hoe het werkt? Zelfgemaakt of zelfgekocht, gezond of ongezond, wat je kind lekker vindt of wat de school toestaat. Versier je lekkernij met zo’n super leuk label. Maak het label vast met een touwtje, knijpertje, leuk tape-je of een prikker. Klaar om te trakteren!

Bekijk hier de leukste kinderfeestjes >>

Traktatie labels

Op de voorkant van de traktatie labels vul je de naam en de leeftijd van de jarige in. Op de achterkant staan afbeeldingen van halve dieren. Wie heeft de andere helft? Zo ontstaat een leuk speelmoment voor kleuters. Niet de traktatie zelf, maar de beleving van een feestelijk moment staat centraal. Bijgevoegd op de verpakking zit een speciale strook voor de juf. Hierop staat uitleg voor de leerkracht en een aantal vragen om er, indien gewenst, klassikaal meer aandacht aan te besteden. Om te kletsen: Wat eet jouw dier? Wie heeft een dier dat groter is dan je zelf bent?

Traktatieklets! is er in twee varianten. De set voor 3 tot 6 jarigen heet ‘halve dieren’. Hier gaan de kleuters op zoek naar de andere helft. De set voor 6 tot 12 jarigen heet ‘feest’. Op ieder label staat een andere vraag, zoals: Op welke plek zou jij je verjaardag willen vieren?

traktatielabels, trakteren meisje 8 jaar, trakteren meisje 7 jaar

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑