hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen The ZELFS speelgoed, ZELFS poppetjes, zelfs zweefmolen, meisjesspeelgoed

Published on november 26th, 2014 | by redactie

0

Love your Zelfs

In het magische en geheime land van Zardenia wonen de bijzondere wezentjes de Zelfs. In hun betoverende tuin spelen de Zelfs met elkaar en hun haar. Geen enkele Zelf is hetzelfde; ze hebben allemaal hun eigen look en persoonlijkheid! De Zelfs speelgoed wezentjes worden geleverd met verschillende haaraccessoires, zoals extensions of een borsteltje, die niet alleen door jouw Zelf gedragen kunnen worden, maar ook door jezelf! Bij de medium en grote Zelfs zitten allerlei leuke haaraccessoires. Heb jij nog leuke haartips? Verzamel alle 54 speciale wezentjes en love your Zelf!

De Zelfs hadden al de Kapsalon waar ze met hun funky haar konden experimenteren. Maar sinds kort is er in Zardenia, het magische land van de Zelfs, een nieuwe attractie bij. De kleurrijke en geluksbrengende poppen kunnen nu ook zwieren en zwaaien in de nieuwe Paddenstoel Zweefmolen. De speelset bevat naast de Zweefmolen een exclusieve Zelf en een kikkerbedeltje dat gelukt brengt. Samen met twee andere vriendjes kan de Zelf plaatsnemen in de stoeltjes en met een draai aan de Paddenstoel vliegen de Zelfs in het rond! De Zelfs, die allemaal een eigen look en karakter hebben, kunnen allemaal niet wachten om hun haar te laten dansen in de zweefmolen. Durven jouw Zelfs het aan? Zet je Zelfs vast in het stoeltje, draai aan de knop en vliegen maar!

The Zelfs speelgoed,leuk meisjesspeelgoed, speelgoed voor meisjes, speelgoedtrends

WIN een ZELFS speelgoed pakket (2x kans)

Is je dochter ook gek op leuke poppetjes, haren kamen en heerlijk spelen? Dan is dit Zelfs speelgoed vast iets voor haar! Doe mee met onze winactie en maak kans op 1 van de 2 Zelfs speelgoed pakketten met een Medium Zelfs wezentje (we kunnen niet zeggen welke je krijgt) en de nieuwste Paddenstoel Zweefmolen. Vul onderstaand formulier in of like en share het bericht op onze facebookpagina. Op woensdag 3 december maken wij de naam van de winnaar bekend. Succes!

De winactie is afgelopen.

ZELF speelgoed, ZELFS speelgoed, meisjesspeelgoed

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑