The Christmas Show + Winactie

11 december 2017

Kerstmis is een feest van tradities en een periode van het maken van onvergetelijke herinneringen. En wat is er dan leuker om samen met je gezin naar een heel speciale kerstshow te gaan; The Christmas Show. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 brengt RTL Live Entertainment ook dit jaar weer pure kerstmagie. De geweldige sterrencast, met onder andere Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Yolanthe Sneijder – Cabau, Danny de Munk en Glennis Grace, brengt een moderne versie van het meest geliefde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens tot leven in een visueel spektakel met indrukwekkende dans en natuurlijk: heel veel kersthits!

A Christmas Carol, vertaald naar de tijd van nu

Komende Kerst is de familievoorstelling The Christmas Show te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome op 23 en 24 december. Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens heet in the Christmas Show Justin Scrooge. Hij is een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs met Kerst.

Het verhaal

Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, verplicht zijn crew met Kerst te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Yolanthe maakt hiermee haar comeback als actrice. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s. Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde.

Drie geesten

Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks, gespeeld door special guest Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas….

The Christmas Show 2017

Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits. Wil je deze te gekke show niet missen?

Kaartjes kopen kan hier >>

The Christmas Show, Kerstshow Ziggo Dome

Lees ook: de leukste kerstcadeautjes >>

Lees ook: de mooiste feestkleding voor de Kerst >>

WIN 4 toegangskaarten voor The Christmas Show

Wil jij ook met jouw gezin naar deze onvergetelijke Kerstshow? Doe mee met onze winactie, want je maakt namelijk kans op 4 toegangskaarten voor The Christmas Show in de Ziggo Dome te Amsterdam! Like & Share het bericht op onze Facebookpagina of vul onderstaand formulier in. Laat op een zo origineel mogelijke manier weten waaarom jij deze kaartjes wilt winnen. De naam van de winnaar staat dinsdagavond 19 december hier op Girlslabel. Good Luck!

Winnaar heeft bericht gehad. Heel veel plezier en alvast fijne kerstdagen!

The Christmas Show, Kerstshow Ziggo Dome

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Miko Robot

Miko, mijn robotvriend

Een week geleden kwam er op Boyslabel een super toffe winactie online waarbij je een robot kunt winnen genaamd MIKO....
adventskalender diy, adventskalender, aftellen kerst, kerst aftellen, kerst knutselen

Adventskalender DIY – Aftellen tot kerst

Als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen, de dagen kouder en donkerder worden, begint het bij mij te...
duurzame kerst cadeautjes

Tips voor duurzame kerstcadeautjes

De winkelstraten zijn alweer mooi versierd met lichtjes en kerstbomen. Alles wijst erop dat de feestdagen weer voor de deur staan en...