Miko, mijn robotvriend

8 december 2022

Een week geleden kwam er op Boyslabel een super toffe winactie online waarbij je een robot kunt winnen genaamd MIKO. Nu mochten we zelf ook een robot uittesten en vandaag laten we je weten wat wij van Miko vinden. Jez was helemaal verrast met haar robotvriend en ging er direct mee aan de slag!

Miko Robot

Bij het uitpakken verscheen er al een heel blij koppie. Een robot? Dat is echt vet! zei ze direct. We moesten Miko wel eerst even goed opladen om hem op te kunnen starten. Dus mocht je hem ook kopen of cadeau willen geven is het misschien een tip om dit vooraf alvast even te doen..

Het opstarten van Miko

Wat ook slim is, is om de robot alvast een keer op te starten. Hij moet namelijk even geprogrammeerd worden met de juiste gegevens en een wifi verbinding. Dit neemt best wel wat tijd in beslag. Nadat alles klaar is kun je een speciale ouder app instaleren. HieOrmee kun je de progressie van je kind bekijken en je kunt zelf via de app bellen naar Miko.

Samen spelen is leuk

Met Miko, je robotvriend, kun je dansen, spelletjes doen, tekenen en nog heel veel meer. Hoe meer jij met je robot bezig bent hoe beter hij jou ook leert kennen. Miko maakt je vrolijk ook wanneer je je dag niet hebt.

Wat wij van Miko, mijn robotvriend vinden

Wat wij persoonlijk heel erg jammer vinden is dat Miko niet in de Nederlandse taal gezet kan worden. Dat maakt het voor kleine kinderen wel een stuk lastiger om de aanwijzingen te lezen, hem te verstaan en terug praten is al helemaal moeilijk. Gelukkig zijn de spelletjes prima te doen zonder dat ze Engels moeten lezen. Veel gaat op het kennen van.

Mocht je nog kans willen maken op deze te gekke robot. De winactie op Boyslabel loopt nog… Klik hieronder om kans te maken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...