hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips slot tilborgh, buiten spelen, speeltuin tips brabant, spelen in brabant, speeltuin brabant

Published on maart 4th, 2019 | by Wiljo

0

Lekker spelen in midden Brabant

Ik ben altijd op zoek naar leuke plekjes om met de kinderen heen te gaan. Het liefst gratis of voor een kleine prijs. Voor de komende lente heb ik er al een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Hier mijn speeltuin tips regio Brabant!

Nog meer leuke uittips >>

binnenspeeltuin, monkey town, monkey town waalwijk, indoor speeltuin, indoor spelenBinnen speeltuin in midden Brabant

Allereerst gaan we erg graag naar Monkeytown in Waalwijk. Echt, deze indoorspeeltuin is alles wat je kind, en ook jijzelf wenst. Prachtig, uitdagend, schoon, veilig en ook belangrijk, een heerlijke keuken. Hier kun je zelfs terecht voor een echte steenoven pizza, en ze hebben zelfs een keurmerk voor veilig voedsel! Ook kun je hier heerlijk buiten zitten of spelen zodra het weer het toelaat.

Omdat wij zelf ook in Waalwijk wonen, komen we hier regelmatig, en het verveeld echt nooit. Er worden op speciale dagen zoals Pasen, Halloween en rond 5 december ook veel leuke activiteiten georganiseerd. Caren en Mariska, maken het iedereen naar hun zin en maken graag een praatje. Wij hebben hier ook al meerdere geslaagde verjaardagsfeestjes gevierd. En oh ja, als je er toch bent, proef de warme nacho’s! Naast lekker eten heb ik nog meer leuke speeltuin tips in Brabant voor je.

speeltuin het genieten, speeltuin brabant

Super leuke speeltuin tips Brabant

En waar we ook graag naartoe gaan, dat is Het Genieten in Kaatsheuvel. Dit is een camping maar er is een heel leuke buiten- en binnenspeeltuin bij. Voor de binnenspeeltuin moet betaald worden, maar buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl de ouders op het terras zitten en wat lekkers eten of drinken. Het is er erg overzichtelijk en op het terras kun je alles goed in de gaten houden. Buiten is onder andere een waterspeeltuin waar lekker geknoeid kan worden met water en modder. Ook is er een midgetgolfbaan tegen betaling. Het Genieten ligt pal aan de Loonse en Drunense duinen, dus ook voor een wandeling zit je hier goed!

't kwekkeltje, gratis speeltuin, buiten spelen, speeltuin brabant, speeltuin tips brabantSuper toffe gratis speeltuin

Ik heb al eens een stuk geschreven over de speeltuin waar we ook erg graag komen, ‘t Kwekkeltje in Rosmalen. Deze gaat per 1 april weer open. De eerste keer dat ik er kwam kon ik gewoon niet geloven dat dit een gratis speeltuin was. Zo leuk en uitgebreid met een waterspeeltuin, skelters, een heus piratenschip en veel schommels en glijbanen. Zeker waard om hier eens heen te gaan. Wij kunnen niet wachten tot het weer open gaat! Dit is echt een van de leukste speeltuin tips in Brabant.

uitspanning de 7 geitjes, pannenkoekenrestaurant tilburg, pannenkoekenhuis brabant, pannenkoekenhuis tilburg

Gezellig Brabants pannenkoekenhuis met veel speelruimte

In Tilburg zit een leuk Pannenkoekenhuis met buitenspeeltuin en midgetgolfbaan erbij, ‘Uitspanning de Zeven Geitjes‘. Wat leuk is aan de speeltuin is dat er in het midden een soort open kasteel is met gangen en poortjes. Je kunt naar boven en kinderen wanen zich een heuse prinses of ridder. Kinderen worden hier aangezet om hun eigen fantasie te gebruiken. En urenlang speelplezier is het effect. Daarna kun je binnen in het leuke restaurantje een heerlijke pannenkoek eten. Ook op niet zo zonnige dagen is het uitstekend spelen hier. Naast speeltuin tips in Brabant heb ik dus ook wel wat verstand van leuke eetplekken.

gouden woud, goud zoeken, speeltuin tips brabant, speeltuin brabant, speeltuin liempde, goud zoeken liempde

Nieuwe speelgoed tip Brabant: Goudzoeken!

Tussen Den Bosch en Eindhoven, in het dorpje Liempde ligt het Gouden Woud. Jonge(re) kinderen kunnen hier enorm leuk spelen. De binnen- en buitenspeeltuin zijn gebaseerd op een goudmijndorpje en dat kun je hier dus doen, goud zoeken! Overal in het zand liggen kleine klompjes goud die je in het kleine riviertje kunt zeven, om het riviertje heen liggen klimtoestellen. Neem een zwembroek en luchtige kleding mee, het is er lekker warm en je kind wordt er gegarandeerd nat. Je lunchpakket kun je thuis laten, er is een prima kaart met lekkere dingen. In de lente kun je hier ook heerlijk buiten in het zonnetje zitten.

Ik ben benieuwd of andere moeders nog leuke speeltuinen in Brabant weten die we kunnen ontdekken! Wie heeft leuke speeltuin tips in Brabant?

Alle kinderen naar buiten, lees meer over dit boek >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑