hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews

Published on oktober 28th, 2017 | by Karen

0

Speelgoed voor onderweg: Magna Carry

Ideaal. Al zeg ik het zelf. Want ik heb het ultieme speelgoed voor onderweg gevonden. Maak kennis met Magna Carry, oftewel een magneetboekje die je dus gemakkelijk ‘carried’/meeneemt. En dit magneetsetje valt direct in de smaak bij Lore, want ze ziet zoveel leuks!

Het boekje van het merk Tiger Tribe wordt geleverd met twee sheets magneten. Die sheets klap je open als een boekje, en de binnenkant is dan ook meteen de magnetische achtergrond voor het fantasievolle wereldje. Wij hebben de Forest Fairy magneetset. Vrolijke feetjes, dieren en bloemetjes plak je in het groene landschap.  Je merkt het al: super gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal voor op reis, in de auto, bij een restaurant et cetera.

Kindjes kunnen hun eigen scenes creeëren met dit uitvouwbare speelboek. Je kunt de feeën plakken waar ze ‘horen’ (bijvoorbeeld zittend aan tafel), maar je kan er ook een grappige scene mee naspelen door een fee op het konijn te zetten.

Magna Carry is er ook in de varianten Mermaid, Emergency en Pirate Adventures en die zijn verkrijgbaar bij Little King Arthur.

Winnen!

Zou jouw dochter dit Magna Carry magneetboekje vol met feetjes ook zo leuk vinden? Doe dan mee met de winactie, en laat in het formulier hieronder je gegevens achter. Je kan ook meedoen met de TAG actie op Facebook of Instagram. Donderdag 9 november  maken we de winnaar hier op Girlslabel bekend!

De winnaar is: Barbara De Gier-Klein. Gefeliciteerd! Stuur je een berichtje naar info@girlslabel.com? Dan zorgen wij dat je het magneetsetje zo snel mogelijk in huis hebt.

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑