hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews samen hardlopen, hardlopen met kind, samen sporten, sporten met kind

Published on maart 2nd, 2019 | by Mi-choe

0

Overal je eigen muziek mee naar toe

Bij ons thuis is sporten onderdeel van ons leven. Dus de kinderen weten niet beter dan dat beide ouders sporten. Robyn turnt 1x in de week, maar we gaan ons oriënteren op een nieuwe sport. Dus binnenkort gaan we wat proeflessen nemen om zo te kijken waar haar interesse ligt. Gelukkig hebben we de zwemlessen al gehad, dus tijd voor iets nieuws. Robyn danst en zingt graag, dus toen ze de speaker voor kinderen mocht testen was dat een duidelijke ‘ja’.

Bekijk onze testvideo

jbl jrpop, jbl speaker, speaker voor kinderen, speaker review, draadloze speaker, speaker kids

draadloze speaker, draagbare speaker, jbl jrpop, jbl speaker, speaker voor kinderen, speaker kind, speaker paarsJBL JRPOP draadloze speaker voor kinderen

JBL kende ik al wel, we hebben er toevallig een draadloze speaker van, maar geen speciale speaker voor kinderen. Maar als het om kinderen gaat, heeft het toch wel andere eigenschappen nodig. Makkelijk te gebruiken, tegen een stootje kunnen, makkelijk schoon te maken zijn en niet snel kwijt te raken zijn. (nu ik het terug lees, geldt dit eigenlijk ook voor mijn man, haha).  Dus JBL kwam met deze speaker voor kinderen. JRPOP.

Deze hippe speaker is er trouwens in verschillende kleuren.

 

Samen sporten met muziek

Om de kids lekker bezig te houden, gaat Robyn wel eens mee als ik ga hardlopen. Zij op de fiets en ik lopen. Zo kunnen we tussendoor nog een beetje kletsen en met deze speaker voor kinderen kunnen we dus gezellig muziek opzetten. Dat maakt voor haar de ronde niet lang of saai en ze is lekker sportief bezig. Ik ben inmiddels gewend aan Kinderen voor Kinderen in plaats van de muziek die ik normaal luister. Het is wel erg gezellig zo samen.

jbl jrpop, jbl speaker, speaker voor kinderen, speaker review, draadloze speaker, speaker kidsHoe werkt de speaker?

Je kunt de JBL JRPOP speaker voor kinderen overal aan vast maken door de handige lus met drukker. Handig om aan een tas te hangen of in dit geval aan de fiets, zo raak je hem niet snel kwijt. Je zet bluetooth van de speaker aan. En de bluetooth van je telefoon, of ander apparaat waar je muziek vanaf wil spelen. En dat was het. Wij hadden via Spotify een leuke playlist met Kinderen voor Kinderen gemaakt.

Je koopt de speaker hier:

7 tips om kinderen meer te laten bewegen >>

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑