Spannende appjes van een rijke en sexy man…

19 augustus 2018

Nadat ik mijn uitdagende appje verstuurd heb, krijg ik er al snel een terug. We blijven elkaar over en weer spannende appjes sturen. Ondertussen ben ik er wel achter gekomen dat hij inderdaad een andere vriendin heeft. Niet de moeder van zijn kinderen, en ze wonen niet samen. Dat was voor mij een ander verhaal geweest.

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Lees het tweede avontuur >>

En dan doe ik weer iets waar ik nog niet zeker van weet of ik er spijt van krijg. Ik spreek met hem af.

Spannende appjes

Via de app gaan de gesprekken steeds verder, en ik weet dat deze meneer nooit trouw zal zijn aan wie dan ook, maar dat doet me weinig. Ik weet alleen dat ik hem weer in mijn bed wil.
Hij was de eerste die me weer zoende, en hij was de eerste waarmee ik het bed weer deelde nadat ik gescheiden was van mijn ex. En hij was de eerste waar ik een kriebel bij voelde en me keihard liet vallen. Maar dat maakt nu even niks uit.

Opwindende avond

Een paar dagen later komt hij langs. We hebben een heerlijke avond. De wijn stijgt snel naar ons hoofd, en we belanden tussen de lakens. Hij laat me even alles vergeten. Mijn hoofd is leeg en ik voel me de mooiste, spannendste en meest sexy vrouw op aarde. De combinatie tussen iets wat eigenlijk niet mag, de alcohol en deze bijzonder aantrekkelijke en machtige man, is dodelijk maar zo enorm opwindend. Urenlang genieten we van elkaar tot hij uiteindelijk moe en voldaan, bijna in slaap valt. Hij mag niet blijven slapen van me en ik stuur hem naar huis.

Rijke en gigantisch sexy man

En nu, nu ben ik blij dat hij me een paar maanden geleden liet vallen, hij wist dat hij nooit trouw zou kunnen zijn. En hij wist ook dat dit me stuk zou gaan maken. Hij kende mijn verleden en wist wat me aangedaan was door mijn ex. Maar nu is hij eerlijk. Deze rijke en gigantisch sexy man is van niemand, ook al laat hij dat zijn vriendin wel denken. Hij is eerlijk tegen mij. Ik weet waar ik sta. Ik weet dat hij me wil. En dat is even alles wat ik nodig heb op dit moment…

Wordt vervolgd

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Lees ook: Dag buurman… >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...
image

Tips voor het ontdekken van jouw ideale levenspartner

Het achterhalen van jouw ideale levenspartner is een verlangen dat vele vrouwen koesteren. Gelukkig zijn er richtlijnen en strategieën die...