Social Influencer Dolls #Snapstar

10 december 2019

Is je dochter ook dagelijks bezig met Social Media net als jij? Doet ze niets liever dan de hele dag bezig zijn met haar telefoon, vloggen, bloggen, filmpjes en foto’s maken van haarzelf en haar vriendinnen? Dan zijn de nieuwe #Snapstar dolls echt iets voor haar. Het nieuwste speelgoed #Snapstar van speelgoed fabrikant Yulu speelt in op de trend van influencen op Social Media. Deze Social Influencer poppen zijn een ware rage!

#SNAPSTAR DOLLS

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 Social Influencer poppen, elk met een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. Deze fashiondolls vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl en zij zitten bovenop de nieuwste trends!

snapstar, snapstar dolls, social media poppen, Social Influencer poppen, yulu, girlslabel, meisjesspeelgoed

Aan het spelen met Snapstar Izzy

Social Influencer poppen

Jasmijn is 10 jaar en vindt deze poppen helemaal het einde. Hippe poppen die ze kan kleden zoals zij dat het leukste vindt. Maar dat is niet alles, nee, deze #snapstar dolls zijn echte Social Influencer poppen. Met het bijgeleverde green screen maak je een eigen fotostudio. En met de speciale #Snapstar studio app (die je gratis kunt downloaden) kun je de poppen iedere keer stylen en influencen zoals jij dit wilt.  Voeg achtergronden, speciale filters, make-up en grappige kapsels toe. Hiermee ontwerp je super leuke foto’s van je fashiondolls die je weer kunt delen met je vriendinnen op Social Media.

Leren omgaan met Social Media

Jasmijn zit ook graag op haar telefoon en is echt een kind van deze tijd. Maar je hebt als moeder niet alles onder controle. Weet jij wat je kind allemaal wel en niet voor een foto’s plaatst op snapchat, instagram en andere kanalen. Met deze Snapstar poppen leert je kind veilig omgaan met social media. Ze leert begrijpen wat ze wel en niet kan plaatsen, en de leuke afbeeldingen die je maakt van de poppen kun je eindeloos delen op Social Media.

snapstar aspen, snapstar dolls, fashion dolls, social media inluencerDit heeft Jasmijn gemaakt van Snapstar pop Aspen in de App

Zes #Snapstar poppen

Wanneer je een pop hebt, wil je stiekem meer. Want hoe meer poppen je hebt, hoe meer kleding en accessoires je kunt delen met je andere poppen. Zo kan je iedere pop stylen zoals jij dat wilt. Dat wil natuurlijk ieder modemeisje 😉  Er zijn maar liefst zes #snapstar poppen verkrijgbaar: Aspen, Echo, Izzy, Dawn, Yuki en Lola.

De vraag is welke pop ga je als eerste kiezen?

#snapstar, yulu, meisjespeelgoed

Wat vindt Jasmijn van de poppen?

Dit speelgoed is in een woord: SUPER TOF! De poppen waar ze als jong meisje mee speelde zijn natuurlijk niet leuk meer wanneer je tiener bent. Maar stiekem blijft het spelen met poppen leuk. Maar deze #Snapstar dolls zijn echt geweldig volgens Jasmijn, want hiermee mag ze ook op het tablet om de poppen weer een nieuwe look te geven. Zo krijgt het “spelen met poppen” een geheel nieuwe dimensie. Ook haar vriendinnen vinden dit super leuk om te doen.

De poppen staan mooi te pronken op haar kamer en iedere dag hebben ze weer een andere look. 🙂

snapstar, snapstar dolls, social media poppen, Social Influencer poppen, yulu, girlslabel, meisjesspeelgoed
snapstar, snapstar dolls, social media poppen, Social Influencer poppen, yulu, girlslabel, meisjesspeelgoed
snapstar poppen
#snapstar, tiener poppen, inluencer

Deze LOL Surprise fashion dolls zijn ook leuk >>

Tips voor het inrichten van een tienerkamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...