Warme voetjes in deze handgemaakte vilten sloffen

19 januari 2021

Heb jij dat ook? Doordat we vaker thuis werken en thuis zitten heb ik vaker koude voeten dan anders. Waarschijnlijk omdat we toch onbewust meer zitten dan normaal. Maar koude voeten is echt niet fijn en ook niet nodig! Met deze super leuke vilten sloffen van esgii loopt de hele familie met warme voetjes door het huis.

BEKIJK HIER MEER

Vilten sloffen voor de hele familie

Zijn deze sloffen geen plaatje om te zien? Bij esgii hebben ze prachtige vilten sloffen voor de hele familie. Van bijzondere kindersloffen van vilt tot super leuke sloffen voor dames en heren. Fairtrade gemaakt in Mongolië van het allermooiste vilt. Dé musthaves voor jouw voeten deze winter!

sloffen kind, kindersloffen, esgii, vilten sloffen, pantoffels kind, vilten kinderpantoffens, vilten pantoffels dames, vilten sloffen heren

Esgii

Esgii is Mongools voor vilt. In de webshop vind je de mooiste producten van vilt faitrade gemaakt! Dat betekent dat de makers van de schapenwollen sloffen een eerlijke beloning krijgen voor hun producten. De producten worden van vilt gemaakt en geproduceerd in Mongolië. De warme pantoffels en accessoires zijn duurzaam en worden met de hand gemaakt. Het maken van deze producten zorgt voor werkgelegenheid en inkomsten onder de Mongoolse bevolking. Deze wollen sloffen zitten dus niet alleen heel lekker, je draagt ook een steentje bij aan de wereld.

Waarom pantoffels van vilt

Vilten pantoffels zijn gemaakt van vervilt wol. Vilt is dus net als wol stevig, warm en natuurlijk regulerend (lucht doorlatend). Dit betekent dat je voeten in vilten pantoffels altijd een aangename temperatuur hebben, ook al is het koud of warm buiten. Dus ook in de zomer is het prettig om vilten sloffen te dragen. Daarnaast is vilt van nature vuil- en waterafstotend. Hét ideale materiaal voor een fijn paar sloffen dus!

Verschillende modellen sloffen

Bij esgii werken ze samen met vier verschillende bedrijfjes in Mongolië. Daardoor heb je keus uit verschillende modellen sloffen. Kies je voor lage instappers of liever voor hoge sloffen die aangenaam warm, zacht en comfortabel zijn voor de voeten én je enkels.  Heb je ze eenmaal aan, dan trek je ze niet meer zo snel uit! 

Nieuw zijn de  sloffen met een rubberen zool! Deze zijn heerlijk om warme voeten te houden, maar ook erg comfortabel bij warmer weer.

Koude voeten zijn verleden tijd met de vilten sloffen van esgii! 100% feel good!

sloffen kind, kindersloffen, esgii, vilten sloffen, pantoffels kind, vilten kinderpantoffens

Hoog model voor kids

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Bewust winkelen: 5 tips om duurzaam te consumeren

We consumeren met z’n allen enorm veel. Het is daarom steeds belangrijker om duurzaam te consumeren. Mensen worden zich bewuster...
like flo

Stoer en girly in de winter collectie van Like Flo

Like Flo, een merk waar we al vanaf kleins af aan bij de oudste fan van zijn en nu nog...
duurzame keuzes

Creëer een stralende toekomst voor je huis: veilige en duurzame keuzes die het verschil maken

Er zijn ontzettend veel keuzes te maken en beslissingen te nemen als het gaat om het bouwen, verbouwen of opnieuw...