Avonturen van een single mama #1

24 mei 2018

Aangenaam, mijn naam is Celine, ik ben 40 jaar oud en sinds een jaar single mama. Helaas liep het mis tussen mijn ex-man en mij, en in goed overleg hebben we besloten dat het beter is om te scheiden. We hebben het netjes geregeld en de kinderen zijn grotendeels bij mij, om het weekend zijn ze bij hun vader.

Single mama profiel

Sinds kort heb ik een profiel op Tinder als single mama en ben ik aan het daten geslagen. Dat dat nog niet zo simpel is, heb ik intussen gemerkt en mijn belevenissen zijn te leuk om niet te delen. Ik neem jullie mee in mijn reis om weer een leuke partner te vinden.

Eerste date

De eerste date was snel gemaakt. IQ en EQ stond er in zijn profiel, en ook dat hij empatisch was, goed opgeleid en geïnteresseerd. Klinkt goed, en de dag daarna was onze eerste date al. Hij zag er goed uit, dat zeker, en was erg galant. We liepen naar het eetcafé op het plein en gingen in een leuk hoekje zitten. Daarna bestelden we ons eten en dat werd al snel op tafel gezet. Alles leek tot nu toe goed te gaan, totdat dat hij zijn mond gruwelijk verbrandde aan het vlees. Als een soort zeehond begon hij met zijn handen te flapperen (ja, dát helpt) en rare blafgeluidjes te maken. In zijn mondhoek kwam een rode blaar tevoorschijn.

Flirten

Hij had veel meegemaakt in zijn leven, hij had op meerdere plaatsen in de wereld gewoond en gewerkt. Van Azië tot Amerika, en van Rusland tot Israël. En daarover kon hij mooie verhalen vertellen. En dat deed hij. Ik luisterde aandachtig. Alleen… ik kwam er met geen speld tussen. Steeds als ik iets wilde vertellen, sprak hij gewoon door. In één avond leerde ik de geschiedenis van Rusland kennen, de problemen in Israël, de Nederlandse politiek en wat er mis is, en zijn laatste 5 mislukte relaties. Ergens hoopte ik nog dat hij wel ‘los’ zou komen en zou gaan flirten, maar al die tijd bleef hij uiterst serieus en er kwam geen grapje voorbij. Ik voelde me een beetje verloren.

Tinderaccount aanpassen

Aan het einde van de avond wist hij niks over mij, en ik alles over hem. Iedere keer als ik wat wilde vertellen, wist hij een nòg mooier verhaal. Dat empathische kon hij wel weghalen van zijn tinderaccount. Hij zei me dat ik erg charmant was en zo goed kon luisteren. Ja hallo, volgens mij heeft hij ergens wat gemist. Ik probeerde nog te zeggen dat ons niveau niet helemaal synchroon liep, en dat ik bij hem vergeleken maar simpel was en dat een tweede date weinig zin had, maar daar wilde hij niets van weten. Hij wilde me graag alles over de wereld vertellen (ja, dat heb ik gemerkt) en zeker nog een keer zien. Bij de auto draaide ik mijn mond snel weg van de blaar af, ik moest er werkelijk niet aan denken. Je kunt wel raden dat die tweede date er toch niet is gekomen, ondanks zijn pogingen om me om te praten. Zó goed praten, kon hij dus ook weer niet.

Wat is jouw ervaring als single mama?

Lees mijn volgende avontuur hier op Girlslabel!

Bekijk deze Mama musthaves >>

Mode voor Mini & Me >>

Ook vaders en zoons twinnen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...
image

Tips voor het ontdekken van jouw ideale levenspartner

Het achterhalen van jouw ideale levenspartner is een verlangen dat vele vrouwen koesteren. Gelukkig zijn er richtlijnen en strategieën die...