hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews review shimmer en shine

Published on juni 28th, 2017 | by redactie

0

Shimmer and Shine voor Fenne en Nikki + winactie!

“Als we straks thuiskomen heb ik nog een pakketje voor jullie. Jullie mogen het samen openmaken.” We zitten met z’n drieën in de auto, ik heb mijn meiden net van school gehaald. “Wat zit er dan in het pakketje?” vraagt de jongste nieuwsgierig. Ik kijk in mijn achteruitkijkspiegel en zie mijn twee kleine blonde meisjes nieuwsgierig terugkijken. Ik schiet in de lach en zeg; “knutsels”. “Jeeej” klinkt het van de oudste enthousiast vanaf de achterbank. “Ik hou niet van knutselen”, komt van het kleinste blonde meisje. Ze is lang niet zo creatief als haar grote zus.

Thuis gekomen storten ze zich op het pakket. Er komen twee pakketje van Shimmer and Shine uit. “Jeeej leuk, Shimmer and Shine!” Klinkt uit beide kelen. In het ene pakketje zitten armbandjes die zelf versierd kunnen worden en in het andere zit een zelf te versieren tasje. De meisjes pakken de pakketjes gretig uit en beginnen te knutselen. Er zit een heldere gebruiksaanwijzing bij beide pakketjes. Er staan plaatjes van wat je moet doen, deze staan in volgorde aangegeven met 1, 2, 3 enz.

Zelf gemaakt

Beide pakketjes zijn 4+ en voor de oudste van 8 is het eigenlijk wat te makkelijk maar ze houdt van knutselen dus is het al gauw goed. De oudste maakt het siertasje, de jongste de armbandjes. Dat laatste is nogal een gepriegel want het dubbelzijdige tape waarmee de stickerdiamantjes moeten blijven plakken blijft achter op het plastic waar ze op zitten. Ik moet dus met mijn nagel telkens de stukjes dubbelzijdig tape eraf peuteren en op het diamantje plakken. Hierna geef ik ze aan mijn dochter die ze op de desgewenst plek plakt.

Op de plaatjes van de gebruiksaanwijzing staat precies waar je welk stickertje kan plakken. Er zijn diamantjes, gewone stickertjes met Shimmer and Shine en glitterlijm. Nikki heeft een behoorlijk eigen willetje dus bijna geen enkele sticker komt op de plek waar hij eigenlijk hoort maar dat maakt het voor haar juist interessant. Het lijkt erop dat ze deze knutsel toch wel erg leuk vindt.

Fenne is ondertussen druk met haar tasje bezig, ze doet alles zelf en dat gaat heel goed. Ik leg wat knoopjes in een elastiekje waar ze iets mee vast moet zetten. Daarna is het de bedoeling dat er kraaltjes aan het elastiekje geregen worden. Ik blijk de knoopjes verkeerd te hebben gelegd. De kraaltjes moesten aan één lang stuk komen maar ik heb er twee kleine stukjes van gemaakt. Hierdoor moet ze twee stukjes van het elastiek met kraaltjes rijgen. Ze vindt het hartstikke leuk maar komt wat kraaltjes te kort, gelukkig hebben we zelf bergen kralen dus ze zoekt nog wat mooie uit en rijgt rustig verder.

Een tijd later zijn beide dames klaar met de knutsels. Vol trots poseren ze met hun eigen gemaakte kunstwerken. Later als ze allebei in bed liggen vraag ik nog eens hoe ze het knutselen vonden. “Superleuk mam, wanneer krijgen we weer nieuwe?”

Een groot succes dus!

Winactie

Is jouw dochter ook gek op knutselen én op Shimmer and Shine? Laat dan hieronder een reactie achter. Onder alle deelnemers verloten we dit knutselsetje. Dinsdag 11 juli maken we de winnaar bekend hier op Girlslabel!

Gefeliciteerd Regina ten Hove! Jij wint dit knutselsetje voor jouw dochter. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je gegevens, dan sturen wij zo snel mogelijk je gewonnen prijs toe!

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑