Voorjaars Knutselbox

24 april 2022

Heerlijk een middagje creatief bezig zijn met de kindjes, mooie knutselwerkjes maken en versieren. Met de Knutselbox hoef  jij je nooit te vervelen en wist je dat knutselen super goed is voor de motorische vaardigheden. Vandaag in de blog laten wij de Voorjaars Knutselbox zien, kijk je mee?

Het voorjaar is begonnen en dat kun je buiten in de natuur al volop merken. Bloemetjes staan in bloei en de vrolijke geluiden van de fluitende vogeltjes geven je een vrolijk gevoel. Tijd om buiten in het zonnetje de doos van Knutselbox er eens bij te pakken en samen te gaan frutselen.

Voorjaars knutsels

Onze meiden zijn dol op knippen, plakken kleuren en met de Knutselbox ontbreekt het ze aan niks. De doos is gevuld met verschillende knutsel opdrachtjes waaronder een kuikentje, bloemetjes en een regenboog maken. Deze voorjaars Knutselbox is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 10 jaar en hiermee kunnen ze zelfstandig aan de slag! De box is ook voor kleinere kindjes beschikbaar.

Knutselbox abonnement

Op Knutselbox.nl vind je diverse soorten knutseldozen voor verschillende leeftijden onder andere dus de voorjaars knutselbox, unicorn knutsels, robot bouwpakketten en nog heel veel meer. Je kunt je zelfs abonneren en dan ontvang je iedere 2 maanden een goed gevulde Knutselbox. In deze doos zitten diverse knutselwerkjes met beschrijvingen, goed om ongeveer 2 maanden geregeld te kunnen knutselen.

Iedere box bevat precies de materialen die je nodig hebt en daardoor is er nauwelijks verspilling, zo voorkom je onnodige verspilling. Ben je enthousiast en ook zo dol op knutselen dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje op deze site te nemen. TIP! Ook super leuk wanneer je iets leuks zoekt om te doen met een kinderfeestje. Onze voorjaars knutselbox vind je hier.

Liefs Kim

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...
P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...
letter armband, letter armband zelf maken, letter armbandjes, totum armbandjes maken

Zelf letter armbandjes maken

Hopelijk wordt het snel wat lekkerder weer, maar voor nu vullen we de uurtjes binnen nog op met gezellige knutsel...