Wanderlust by Scotch R’Belle

30 maart 2018

Scotch & Soda is een van mijn favorieten kledingmerken voor mezelf én voor mijn dochter. Wat een feest dat de nieuwe collectie van Scotch R’Belle al online te krijgen is! Deze hippe kleding van Nederlandse bodem heeft ieder seizoen weer een perfecte mix van stoer, trendy en hippe kinderkleding. Je pikt het er ook zo uit, de Scotch meisjeskleding. Altijd herkenbaar aan de mooie kwaliteit, aparte patronen, stoere denims en leuke accessoires met prachtige details. Ieder kledingstuk is met zorg ontworpen en er is zoveel keus dat het altijd weer een probleem is om te kiezen voor welke outfit we nu weer gaan.

De eerste items van de nieuwe collectie staan online. Dus bereid je voor op een spannende kinderkledingcollectie!

Scotch meisjeskleding zomer 2018

Maak voor de nieuwe collectie van Scotch and Soda kennis met Robyn Davidson. Een Australische schrijver en reiziger die bekend staat om haar ruim 2.700 (!!) kilometer lange trektocht door de woestijnen van West-Australië. In 1977 was Robyn 25 jaar oud toen ze op haar epische reis vertrok. En juist die ‘boheimian spirit’ gebruikt Scotch R’Belle in hun nieuwe zomercollectie.

De nieuwe collectie heet Seven Lights of Day, waarmee ze refereren aan de transformatie van licht in één dag. We zien dus veel kleur! Van de zachte pastelkleuren van de zonsopgang en de met warmte doorweekte tinten van de middag. Tot de indigo kleur van de schemering en de vurige gloed van het kampvuur. Elke tijd van de dag heeft een unieke identiteit; en ze hebben het allemaal weten vast te leggen in het kleurenpalet van de kids collectie.

Voor meisjes is alles van jurken, rokken en t-shirts overspoeld met een zachte tie-dye waas. Te gek voor de zomer! Hula-meisjesmotieven zien we op truien en rokken en vertellen ons over avonturen buiten de stadsmuren. En we just love de grappige tassels en tropische prints. Met zijn avontuurlijke, jeugdige geest is de SS18-collectie van Scotch meisjeskleding gemaakt voor de onverschrokken ontdekkingsreiziger.

Bekijk hier de hele collectie

Janne showt jullie vast een stoer setje uit de nieuwe collectie, kijk snel! >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Scotch Kinderkleding, Scotch RBelle nieuwe collectie

SALE for the Rebel Girls

Wat zijn wij razend enthousiast over de toffe collectie van het Amsterdamse merk Scotch R’Belle! Ook met deze collectie creëer je een rebelse en...
zomerkleding voor meisjes, meisjes zomerkleding sets

Zomerkleding voor meisjes #summervibes

Heb jij de zomer al in je bol? Met deze eerste zonnedagen al achter de rug krijgen wij echt de...
scotch'r belle winter

Scotch R’Belle winter time: Kom maar op!

Met de Scotch R’Belle winter collectie mag je opvallen. Deze stijl is niet voor de grijze muizen, maar voor de...