hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog

Published on november 22nd, 2018 | by Mi-choe

0

Scotch R’Belle winter time: Kom maar op!

Met de Scotch R’Belle winter collectie mag je opvallen. Deze stijl is niet voor de grijze muizen, maar voor de meiden die lef hebben en uitgesproken durven zijn. De foto’s van de herfst- en wintercollectie van Scotch R’Belle stralen weer klasse uit. Dat is ook wat deze collectie kenmerkt. Ieder kledingstuk is bijzonder en uniek. De prachtige details geven de kledingstukken extra kracht mee. Heel kenmerkend voor Scotch and Soda collectie.

Scotch R’Belle winter inspiratie

Scotch R'Belle winterOveral ter wereld vindt Scotch R’Belle haar inspiratie. Nieuwsgierigheid blijft prikkelen. Wat zit er nog meer achter? Wat is het verhaal achter vintage kledingstukken? Als je echt goed kijkt, zie je meer dan ‘alleen’ een blouse of een jeans. Bij de ‘dochter’ van Scotch & Soda en Maison Scotch zie je meer van het verhaal van wie iemand is of wil zijn.

Sommige kledingstukken ogen nonchalant en stoer. Maar niks is minder waar. Uren werk zit er in deze gave, stijlvolle collectie en ieder detail is in Amsterdam bedacht. Dus ook de nonchalante look is helemaal de bedoeling.

Wat dragen we deze herfst en winter?

Natuurlijk mag het stoere bomberjack niet ontbreken. Ook deze tijd van het jaar kun je deze prima dragen. Met een beetje geluk buiten als jas, maar als het echt fris wordt maakt het bomberjack ook binnen je outfit af. Gave patches geven dat paar jeans net even een andere, leuke twist. Je broek of jas oogt in één klap anders dan anders, want opvallen mag.

De materialen die Scotch R’Belle gebruikt zijn perfect om de hele dag te dragen, speciaal voor kinderen. Er is genoeg stretch in verwerkt zodat je kind lekker kan bewegen. Lange blouses en jurken met een leuke legging eronder staan super voor iedere gelegenheid.

Bekijk deze toffe Scotch R’Belle winter collectie online:

Scotch & Soda

Lees meer: kindermodeblogs op Girlslabel >>

Get the Look Girlsfashion >>

Scotch R'Belle winter

Scotch R'Belle winter

Scotch R'Belle winter

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑