Scotch R’Belle winter time: Kom maar op!

22 november 2018

Met de Scotch R’Belle winter collectie mag je opvallen. Deze stijl is niet voor de grijze muizen, maar voor de meiden die lef hebben en uitgesproken durven zijn. De foto’s van de herfst- en wintercollectie van Scotch R’Belle stralen weer klasse uit. Dat is ook wat deze collectie kenmerkt. Ieder kledingstuk is bijzonder en uniek. De prachtige details geven de kledingstukken extra kracht mee. Heel kenmerkend voor Scotch and Soda collectie.

Scotch R’Belle winter inspiratie

Scotch R'Belle winterOveral ter wereld vindt Scotch R’Belle haar inspiratie. Nieuwsgierigheid blijft prikkelen. Wat zit er nog meer achter? Wat is het verhaal achter vintage kledingstukken? Als je echt goed kijkt, zie je meer dan ‘alleen’ een blouse of een jeans. Bij de ‘dochter’ van Scotch & Soda en Maison Scotch zie je meer van het verhaal van wie iemand is of wil zijn.

Sommige kledingstukken ogen nonchalant en stoer. Maar niks is minder waar. Uren werk zit er in deze gave, stijlvolle collectie en ieder detail is in Amsterdam bedacht. Dus ook de nonchalante look is helemaal de bedoeling.

Wat dragen we deze herfst en winter?

Natuurlijk mag het stoere bomberjack niet ontbreken. Ook deze tijd van het jaar kun je deze prima dragen. Met een beetje geluk buiten als jas, maar als het echt fris wordt maakt het bomberjack ook binnen je outfit af. Gave patches geven dat paar jeans net even een andere, leuke twist. Je broek of jas oogt in één klap anders dan anders, want opvallen mag.

De materialen die Scotch R’Belle gebruikt zijn perfect om de hele dag te dragen, speciaal voor kinderen. Er is genoeg stretch in verwerkt zodat je kind lekker kan bewegen. Lange blouses en jurken met een leuke legging eronder staan super voor iedere gelegenheid.

Bekijk deze toffe Scotch R’Belle winter collectie online:

Scotch & Soda

Lees meer: kindermodeblogs op Girlslabel >>

Get the Look Girlsfashion >>

Scotch R'Belle winter

Scotch R'Belle winter

Scotch R'Belle winter

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
mooileng, lange broeken voor meisjes, smalle broeken voor meisjes, meisjesbroeken

Smalle broeken voor meisjes én extra lang!+ KORTINGSCODE

Een goed zittende en passende broek vinden is voor meisjes die smal gebouwd zijn of lange benen hebben echt niet...
communiekleding, communie kleding meisjes

Prachtige Communiekleding voor die speciale dag

Dit voorjaar doet onze oudste dochter de communie. En uiteraard zijn we al op zoek naar een mooie communiekleding. Toen...