Regenlaarsjes als eyecatcher

18 december 2017

Het is herfst en wat is er nou lekkerder dan heerlijk met regenlaarsjes aan buiten spelen en in de plassen stampen? Afgelopen weekend was het geen nat of druilerig weer, maar een heerlijke nazomerdag in oktober. Dus helaas niet stampen in de plassen maar wel heerlijk het bos in zoeken naar eikels en paddenstoelen met deze supergave laarsjes van Shoesme. Toen ik ze aan Emma liet zien, was ze razend enthousiast: “Wat een mooie kleur!” Ja, dat vind ik ook. Het is echt knalgeel en daarmee zijn het echte eyecatchers.

Extra Fleece Socks

Wat ik heel leuk vind aan deze laarsjes is dat er een fleece sok bij zit. Want als het koud en nat buiten is, denk ik vaak: “hoe koud zouden die voetjes zijn in zo’n dun rubber laarsje?” Maar daar heeft Shoesme dus iets op gevonden. De sok heeft een lekker fel kleurtje en is heerlijk warm. Door het elastiek aan de achterkant trek je de sok makkelijk aan en zit die heerlijk. Emma vond het super lekker zitten in haar nieuwe laarsjes.  Maar op deze nazomerdag waren de sokken niet nodig en gingen we alleen met de laarsjes aan op pad.

De laarsjes passen prima. De maat en de pasvorm zijn perfect. Emma kan er lekker in rondrennen door het bos. Emma loopt wat naar binnen en heeft echt schoenen met steun nodig. En dat is met regenlaarsjes en ook bijvoorbeeld slippers altijd even afwachten hoe dat gaat. Maar met deze laarsjes heeft ze nergens last van. Ze huppelt vrolijk door het bos op zoek naar herfstschatten.

We lopen over de bospaden, tussen de bladeren en in zelfgemaakte hutten van takken. En ondertussen bewonderen we de verschillende paddenstoelen en verzamelen mooie  bladeren en eikels. Het enige wat Emma jammer vond, is dat er geen plassen waren om in te dansen. Maar ik heb haar beloofd dat als het geregend heeft, we weer naar het bos gaan en dat zij haar mooie regenlaarsjes dan weer aan mag om in de plassen te springen.

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

regenlaarsjes, regenlaarsjes kind, go bananas, go bananas laarsjes, go bananas regenlaars, kinderlaarsjes, kinderregenlaarsjes, leuke regenlaarzen voor kinderen

Spetter spetter spat, mijn voetjes worden lekker toch niet nat!

Spetter spetter spat, mijn voetjes worden lekker toch niet nat! Lekker in de plassen stampen en dansen in de regen...
bergstein laarsjes, bergstein roze, bergstein meisjes, bergstein regenlaarzen winnen

Het regent, het regent!

Waarschijnlijk heb je deze razend populaire regenlaarsjes al wel eens gezien. Ze zijn er in allemaal vrolijke, felle kleuren en...
zilver kleur sandalen, shoesme sandalen voor meisjes, shoesme kinderschoenen, shoesme meisjes, zilveren sandalen

Getest door Sofie: zilveren sandaaltjes

Wat een feest was het toen we vorige week het pakketje van Shoesme ontvingen. En super spannend ook, want welke...