Warme winter voetjes met shoesme

1 oktober 2022

De herfst is er weer in volle glorie met zijn natte regen en koude windstoten. Tijd voor een paar warme schoenen om weer en wind te trotseren. De sandalen en slippers kunnen de zolder op en we maken plek voor de prachtige nieuwe winter collecties. Geen bevroren tenen maar lekker warme winter voetjes met de toffe schoenen van Shoesme.

Check deze stoere schoenen voor meiden eens

De witte sneakers maken plaats voor stoere donkere tinten. Want de sneaker verdwijnt nooit! De voering word wat dikker en vaak kiezen we ervoor om een wat hogere variant te nemen waardoor de voeten beter warm blijven maar ook in de winter zie je dus de sneaker gewoon overal terug.

Meisjes en roze is toch wel een dingetje hoor!

Bij Shoesme hebben ze in de nieuwe collectie van die hele fijne hogere sneakers met een bumper neus. Ideaal voor als de kinderen op school nog veel over de grond heen kruipen want deze neuzen worden dus niet kaal. Voor Vie dus helemaal perfect wanneer ze in de poppenhoek of bouwhoek speelt. Helemaal blij was ze met de roze kleur, want meisjes en roze dat is toch wel een dingetje hoor! De stipjes en de mooie gouden ster maken deze schoen weer net wat stoerder. Kind blij, mama blij!

Stoere en girly Shoesme schoenen

Ook Jez heeft een gave hoge sneaker uit deze collectie. Deze lichtroze sneaker heeft een rits aan de zijkant en is daardoor gemakkelijk voor de kids om zelf aan en uit te trekken. De schoen heeft een witte bumper neus, iets schadelijker betreft de kleur maar hij wel makkelijk te reinigen. Aan de zijkant zit op deze schoen een mooie glitter ster en op de hak een stukje slangenleer look. Een stoere sneaker met een girly touch.

Dus voor alle mama’s die een hekel hebben aan kale neuzen op de schoenen dan zijn deze echt een musthave voor je meiden. Stoer en girly…. Win win!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...
winactie oçhill winnen win actie

Go Banana’s, dit is het jaar van vrolijke kleuren!

De zon is al enkele dagen fijn aanwezig geweest en dus tijd om de warme laarsjes en winterse kleuren weer...
shoesme sneakers

Roze en glitters in één sneaker, oh yeah!

Oh Yeah! De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent dat we opzoek moeten naar nieuwe schoenen voor...