Poppen – dé lievelingspop van jouw meisje

3 juni 2018

Al ruim een jaar gaat de pop van Eef overal waar zij ook gaat. En dan ook letterlijk overal. Naar bed, op de trap, op vakantie en ja, zelfs op het potje… Eef kreeg een oud popje van een tante, ever since zijn die twee onafscheidelijk. Inmiddels heef pop al vele malen de ‘poppendouche’ (wasmachine) gezien en wordt ze er niet mooier op. Graag willen we Eef voor haar verjaardag een nieuwe pop geven, maar where to start… Er zijn enorm veel poppen op de markt. Omdat ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet heb ik er een paar voor je uitgezocht! Een selectie van mijn zoektocht naar de leukste poppen voor meisjes.

Het leukste meisjesspeelgoed >>

De leukste poppen

 

poppen, vtech poppen little love, little love poppen ,babypop, meisjescadeau, girlslabel

VTech Poppen

VTech heeft een leuke serie: Little Love. Deze babypoppen zijn geschikt voor kinderen van 3-8 jaar.  The Little Love serie bestaat uit verschillende poppen die op hun beurt verschillende activiteiten en accessoires hebben. Zo heeft ‘Suzy en haar puppyvriendje’ een schattig puppy, ‘maak Maartje beter’ verschillende dokters-accessoires. De ‘kruip met mij’ baby leert kruipen en ‘praat met mij’ leert praten en lezen.

Praat met mij baby pop

Deze interactieve pop die praat en reageert op jouw stem! De baby zal vragen om met haar te praten. Praat en ze zal je nazeggen! Met 80 schattige babyzinnen en realistische geluiden. Inclusief flesje, fopspeen en drie boekjes. Deze pop kan je voorlezen uit het bijgesloten boekje en je baby zal stapje voor stapje leren lezen.

Maak Maartje beter pop

Maartje is ziek! Kun jij haar beter maken? Zorg goed voor de VTech Little Love Maak Maartje Beter Babypop. Zij is ziek en heeft je nodig! Vind een behandeling om de VTech Little Love Maak Maartje Beter Babypop te genezen.

baby annabell babypop, baby annabel pop, poppen, babypoppen, speelgoedBaby Annabell pop

Baby Annabell heeft ook diverse poppen. Al vanaf 1 jaar kan je kindje spelen met Mijn Eerste Baby Annabel. Voor kinderen in de leeftijd 3-8 jaar kan je kindje ook spelen met de andere pop: Baby Annabell

My first Baby Annabell

Ze bekijkt de wereld met haar nieuwsgierige ogen en haar schattige mondje staat vol verwachting een beetje open. My First Baby Annabell kijkt ernaar uit om de wereld te ontdekken met haar poppenmama en wil graag genieten van alle aandacht en zorg. Uiteraard heeft ze een flesje en een eerste outfit bij zich. Het schattige kruippakje met lammetjesprint en lief strikje kan heel makkelijk aan en uit worden getrokken. De belijning, pasvorm en sluitingen zijn zo gemaakt dat zelfs de kleinste handjes het pakje met gemak aan en uit kunnen trekken.

Baby Annabell

Het is een meisje… en ze heet Baby Annabell. Baby Annabell is net een echte baby met haar levensechte functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje. Zo’n kleine baby heeft natuurlijk veel slaap nodig. Als je Baby Annabell zachtjes heen en weer wiegt op je arm of in haar wieg, sluit ze haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes! Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mond en ogen tijdens het zuigen – net als een echte baby! Als je over Baby Annabell’s wang aait, begint ze blij in zichzelf te brabbelen. En als ze een keer echte tranen huilt, dan is ze zo weer blij dankzij de bij de set inbegrepen speen. Baby Annabell heeft nog iets geleerd: ze kan nu in haar luier plassen!


baby born pop, babypop, meisjespop, poppen, cadaeu meisjeBABY born pop

Wie speelde er vroeger niet mee, de BABY born pop. BABY born heeft poppen van verschillende leeftijden. Zo is er de interactieve pop, voor kinderen van 3-8 jaar. Ow yes, deze is verkrijgbaar in jongens en meisjes uitvoering. Als je zelf geen roze-fan bent kom je er met de jongensbaby pop goed vanaf!

De BABY born Interactieve pop heeft vele levensechte functies, die allemaal zonder batterijen functioneren. Hij/ zij kan drinken, eten, plassen, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad en slapen. Met de bijgeleverde accessoires kan je echt voor BABY born zorgen, net als een echte baby. Het rollenspel met BABY born stimuleert sociale vaardigheden, verbeelding en verantwoordelijkheid.

baby born pop, babypop, meisjespop, poppen, cadaeu meisje, baby born grote zus, grote meisjes popBABY born Grote Zus

Voor de iets grote meiden 3-14 jaar vond ik de grote zus van Baby Born gevonden. Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. En hier is ze dan: BABY born Interactive ‘Zus’.
Ze heeft prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen. Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, drie haarklemmen en twee scrunchies bij zich.

Als je iets minder geld wilt uitgeven kan je bijvoorbeeld ook nog gaan voor een pop uit de volgende poppenseries.
Baby Rose
– Pop Shelly
Smoby Baby
Corolle pop
– Baby Laura

Deze unieke pop wilde ik jullie niet onthouden: Jacey Rose van Tutte Bellen. Dit is niet een interactieve pop zoals de andere poppen die ik net beschreef, maar een zachte pop. De poppen zijn handmade, dus geen enkele Jacey Rose is hetzelfde.

poppen, meisjes pop, Jayce Rose pop

Je snapt natuurlijk wel dat dit zelfs deze kleine selectie poppen al overweldigend is. Voor elke pop zijn uiteraard ook diverse associëren en kleding te koop. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de keuze niet bepaald makkelijker wordt. Heb jij nog een goede tip of ben ik ‘de perfecte pop’ vergeten te noemen? Ik hoor graag van je!

miniroom, miniroom se, kanindocka pop, miniroom kanindocka, knuffelpop

De Kanindocka pop is ook favoriet!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...
LEGO43086

Waarom de LEGO Titanic niet in je collectie mag ontbreken

LEGO heeft zich altijd onderscheiden als een tijdloos en universeel geliefd speelgoed. Met sets als de LEGO Titanic, spreekt het...