Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Feestdagen

Published on april 1st, 2017 | by redactie

0

Vrolijk Pasen

De leukste tips voor een vrolijk Pasen met kinderen gespot in de leukste shops online. Knutsel ideetjes, DIY, vrolijke slingers, paaskleding, feestschoentjes … alles voor een vrolijk Paasfeest. Gezellig samen met familie brunchen, paaseieren verstoppen en zoeken, eieren verven, paasmandjes knutselen, paastakken versieren … het voorjaar kan beginnen!

ster

PAsen met kinderen, DIY pasen

De kinderen vinden het een feest om voor Pasen het huis te versieren en ze willen maar al te graag meehelpen. Met tape van oa.de HEMA versieren wij de eieren, linten, paastakken en van karton maken we bunny maskers en paasmandjes. Leuke tips en ideetjes vind je ook op Pinterest.

ster

Hop, hop, hop. Vier pasen in stijl met deze leuke bunny verkleedsetster

pasen

Op je paasbest betekent ‘piekfijn’. Iemand die op zijn paasbest gekleed is, heeft zijn beste (nieuwe) kleren aan. De zegswijze verwijst naar het gebruik om met Pasen nieuwe kleren aan te trekken. Deze pettiskirt en top met schaapje zijn super leuk voor de Paasdagen!

ster

d68200d1bb32874bc7509a3fbee2cca7

UITTIP met PASEN

ster

Origineel en erg vrolijk zijn deze elastiekjes met oortjes voor in het haar. Het elastiek komt in vier kleuren en is vaneen licht satijnen stof. In de oortjes zitten twee buigbare draadjes verwerkt, die rechtop kunnen blijven staan. Gelijk een feestelijke look met deze elastieken :)

haarelastiek voor meisjes, bunny oren haarelastiek, orinigele haaraccessoires voor meisjes

ster

Recept voor PaasTaart

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑