Vrolijk Pasen met kinderen

17 april 2022

De leukste tips voor een vrolijk Pasen met kinderen gespot in de leukste shops online. Knutsel ideetjes, DIY, vrolijke slingers, paaskleding, … alles voor een vrolijk Paasfeest. Gezellig samen met familie brunchen, paaseieren verstoppen en zoeken, eieren verven, paasmandjes knutselen, paastakken versieren … het voorjaar kan beginnen!

Bekijk hier leuke knutsel tips voor pasen >>

Pasen met kinderen

Meestal gaan wij met Pasen op familiebezoek en ergens in het land paaseieren zoeken met de kinderen. Dat zijn eigenlijk onze familie tradities. Doen jullie dit ook?

pasen met kinderen, paalcadeau voor kinderen, knutselen voor pasen

De Maileg muisjes zijn het ideale cadeautje

gepersonaliseerd paasei, paasei met naam, houten ei met naam, paalcadeau, leuk voor pasen, pasen

Geef met deze paashanger iemand een zeer persoonlijk cadeau voor Pasen! Je kan zelf bepalen welk naam of woord er in het paasei moet komen.

Speciale kleding voor Pasen

Ik ben zo’n moeder die graag voor het kinderen shopt en iedere gelegenheid aangrijp om voor mijn meisjes een leuke nieuwe outfit te shoppen (alsof ze nog niet genoeg in de kast hebben hangen 😉 ). Doe jij dat ook? Voor de Pasen heb  ik dan ook een prachtige nieuwe gevonden. Wat vind je van dit tule rokje?

Jumpsuit

Roze jasje

Wit kanten jurk

Roze top

Rokje

Laarsjes

Geruite top

Gouden short

Sneakertjes

BNOSY zomer 2022, hippe meisjeskleding, kinderkleding kleur, kleurrijke kinderkleding, jumpsuit meisje

Geel shirt

Lange rok

Haarband

Jumpsuit

Maxidress

Denim jumpsuit

Jurkje 

Sandaal

Denim jack

Shirt


TIPS Pasen met kinderen

Natuurlijk kun je er lekker uit op gaan met de Pasen maar hoe leuk is het om juist met de Paasdagen thuis te zijn. Met deze leuke spelletjes voor Pasen kan het hele gezin meedoen.

Eieren zoeken

Ieder jaar gaan wij eieren zoeken in de achtertuin. Dit is echt een familietraditie geworden, erg leuk om te doen en te regelen. Van te voren heb ik al voorpret met het inkopen van leuke en lekkere chocoladeeitjes.  Het eieren zoeken spreekt eigenlijk voor zich. Wie heeft de meeste eieren gevonden? En daarna lekker samen opsmikkelen natuurlijk 😉

Schatzoeken 

Natuurlijk kun je het eieren zoeken ook bij 1 mooi groot ei zoeken houden. Dit is misschien nog spannender voor kinderen. Teken op een vel papier een plattegrond van de omgeving waar de kinderen de eieren mogen gaan zoeken. Zet kruisjes op de schatkaart waar je aanwijzingen neerlegt richting de echte schat. Heel veel plezier!

Eierlopen

Dit spelletje kent vast iedereen. Je legt een ei op de lepel en lopen maar. Je kunt hiervoor een parcours uitstippelen om het iets uitdagender te maken of gewoon een eindstreep afspreken. Valt je ei, dan moet je weer opnieuw beginnen. Pret voor het hele gezin!

pasen met kinderen, Knutselen voor Pasen

Knutselen voor Pasen

Pasen met kinderen staat vaak in het teken van allerlei knutselwerkjes. En knutselen voor pasen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om toch leuk te zijn. Gooi nooit WC rolletjes weg. Je kunt er de leukste dingen van maken. Voor Pasen maken we paashazen.

knutselen pasen, pasen met kinderen, paaskrans maken, papieren paas krans

Op Pinterest vind je de leukste knutselinspiratie. Wat dacht je van deze Paaskrans? Je hebt er weinig voor nodig en het ziet er hartstikke gezellig uit. Zo is je huis meteen in paassfeer. Pasen met kinderen is super leuk als je de decoratie zelf maakt.

Paastaart maken

LEES OOK:

Ook leuk: knutselen voor pasen met kleine kindjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

chocolade eitjes over, Chocolade eitjes over? Dit lekkers kun je ervan maken!

Chocoholic!

De Paasdagen kom er weer aan en dat betekent dat de kasten weer tot overmaat van ramp gevuld zijn met...
Paasbaksels

De heerlijkste paasbaksels + heel veel inspo

De Paasdagen komen er weer aan en dat betekent dat de winkels uitpuilen met Paasartikelen, Paaschocolade, Paaskoekjes en Paastakken. Zo’n...
koningsdag knutsels

De leukste knutsels voor Koningsdag

Koningsdag komt eraan… Dat betekent dat er weer flink gefeest gaat worden in de dorpen en steden van Nederland. Knutselen,...