Een compleet waterpretpark in onze de achtertuin

7 juni 2021

Met deze zomerse temperaturen heb ik al sterk een vakantie gevoel. Maar met vakantie gaan we deze zomer waarschijnlijk niet en maken van onze achtertuin ons vakantieparadijs. En denk je aan vakantie dan denk je aan zon en water. Een opblaasbaar dino zwembad moest er komen ๐Ÿ™‚

Summervibes >>

En wat een geluk! Bij Toppy.nl vonden wij een heel leuk kinderzwembad in de vorm van een dinosaurus zwemparadijs met bijpassende zwembad speelgoed. Dat wordt een zwembadfeestje in de achtertuin deze zomer!

Intex zwembad kopen, zwembad online kopen, dinosaurus zwembad, opblaasbaar zwembad, dino zwembad, zwembad speelgoed, Intex Dinoland Play Center kinderzwembad, dino zwembad, dinosaurus zwembad

Intex dinosaurus zwembad 

Het liefst wilden de meiden een zo groot mogelijk Intex zwembad kopen (voor in onze kleine achtertuin ๐Ÿ˜‰ ), maar een opblaasbaar zwembad leek mij het meest praktisch in onze tuin. Nu een keer niet voor een standaard opblaasbadje, maar een hele gave!

Tuin pret met deze opblaasbare rodeo stier >>

Mega opblaasbad met glijbaan en sproeier!

Mijn oog viel namelijk op een mega opblaasbad met glijbaan, sproeier en allerlei soorten spelletjes. Het tofste was nog, dat ze deze ook in dinosaurus uitvoering hebben en laat mijn jongste dochter nou gek zijn van dinoโ€™s. Die moest het worden dus!

Daarnaast hebben ze allerlei toffe spelletjes voor in het opblaasbad, zoals bijvoorbeeld een basketbal setje, waar ik voor gekozen heb. Maar ook talloze gekke luchtbedden, zoals een ijsje, een watermeloen en een pizzapunt.

Naast al deze leuke spullen, kan je er ook terecht voor vijvers, outdoor sporten en kampeerspullen. Het is een hele complete en overzichtelijke site.

dinosaurus zwembad, opblaasbaar zwembad, leuk kinderzwembad, dino zwembad

Dinosaurus zwembad met sproeiersysteem

Toen de doos binnenkwam, konden mijn dochters en ik niet wachten om het uit te pakken. Helaas was het toen net even wat frisser, dus ons geduld werd goed op de proef gesteld. Maar toen waren daar 2 dagen achter elkaar van 24 graden met zon, warm genoeg voor een zwembad! Dus ging ik vol goede moed aan de slag.

Het is even een werk om het Dinoland kinderzwembad op te blazen, maar dan heb je ook wat! Want het is echt heel erg leuk. Zo kleurrijk en groot. Er zitten veel losse componenten aan, zoals de dinosaurus waar de sproeier aan bevestigd zit. Je kan er dus ook voor kiezen om deze weg te laten. Wij hebben hem wel aangesloten, dit werkt heel makkelijk. Je krijgt een extra bevestiging bij je bestelling waarmee je hem zo vast kunt maken.

Intex zwembad kopen, zwembad online kopen, dinosaurus zwembad, opblaasbaar zwembad, dino zwembad, zwembad speelgoed

Ook is er nog een losse dinosaurus die een ring vasthoudt, waar je de gekleurde plastic ballen in kan gooien die erbij zitten. Als laatste heb je nog een paar opblaasringen, die je weer kan gebruiken om ergens overheen te gooien. 

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden dan alleen in het water zitten. Met alle verschillende spelletjes, de glijbaan, de 2 verschillende zwembadjes en de sproeier kunnen de kids zich oneindig vermaken. Heerlijk, daardoor kon ik ook eindelijk eens lekker van mijn rust genieten in het zonnetje.

waterpretpark in achtertuin, zwembad met glijbaan, dino zwembad, mega opblaasbad met glijbaan

Webshop Toppy heeft alles voor buiten

Ik zou je zeker aanraden om er eens een kijkje te nemen in de webshop van Toppy.nl! Zij verkopen namelijk alles voor buiten. En met alles, bedoel ik ook echt alles.

Zodra je op de website terecht komt, zie je dat ze allerlei soorten zwembaden voor in je tuin hebben. Echt een heel breed assortiment. Van ingegraven zwembaden, opblaasbadjes tot zwembadspeelgoed. Alles voor buiten kan je er vinden. Ook bieden ze verschillende onderhoudsmaterialen, dus dat is ook heel handig. Met alle keuzes en de absoluut niet te hoge prijzen, ga je hier zeker slagen!

vakantie in achtertuin, buitenspeelgoed ,waterspeelgoed

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1-1

Buitenspelen is ook in de herfst en winter fijn

Ondanks dat de temperaturen in de herfst- en winter maanden flink kelderen, is het nog steeds heerlijk om buiten te...
meisjes winterkleding

Toffe herfst en winter collecties 2023-2024

We zijn er dit jaar al vroeg aan toe! Je kunt de herfstcollectie niet snel genoeg gaan shoppen want deze...
babyslofjes breien (1)

Koopjesjagers opgelet! Shop goedkoop de mooiste merken…

Oh yes….. Sale, korting, outlet en low budget, wij Nederlanders houden van meer voor minder! Tja wie niet hoor ik...